РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (38)
Пошуковий запит:
(<.>A=Колісниченко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Комарова О. Б.
Методи та методики фізіотерапії у комплексному лікуванні деформівного остеоартрозу
. — 2007 //
Медицина трансп. України
.
2.
Колісниченко Т
. О.
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2004
3.
Колісниченко Т
. В.
Культурологічний контекст дослідження подієвих комунікацій
//
Держава та регіони. Сер. Соц. комунікації
. - 2013. - Вип. 1.
4.
Колісниченко Т
. В.
Дієслова-конверсиви у фінансовому та тематично маркованому художньому дискурсах англійської мови: семантичний та функціональний аспекти
: автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.04. — Чернівці, 2015
5.
Колісниченко Т
. В.
Організація комунікації (реклама та паблік рилейшнз) як поліпарадигмальний феномен
: [монографія]. — Дніпропетровськ: Середняк Т.К., 2014
6.
Дейниченко Г. В.
Обгрунтування доцільності використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
7.
Мельников К. О.
Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
8.
Мельников К. О.
Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
9.
Колісниченко Т
. О.
Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
10.
Колісниченко Т
. О.
Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
11.
Колісниченко Т
. О.
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
12.
Інноваційні технології харчової продукції
: колект. монографія. — Харків: Факт, 2019
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського