РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (38)
Пошуковий запит: (<.>A=Колісниченко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Комарова О. Б. Методи та методики фізіотерапії у комплексному лікуванні деформівного остеоартрозу. — 2007 // Медицина трансп. України.
2.

Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2004
3.

Колісниченко Т. В. Культурологічний контекст дослідження подієвих комунікацій // Держава та регіони. Сер. Соц. комунікації. - 2013. - Вип. 1.
4.

Колісниченко Т. В. Дієслова-конверсиви у фінансовому та тематично маркованому художньому дискурсах англійської мови: семантичний та функціональний аспекти : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.04. — Чернівці, 2015
5.

Колісниченко Т. В. Організація комунікації (реклама та паблік рилейшнз) як поліпарадигмальний феномен : [монографія]. — Дніпропетровськ: Середняк Т.К., 2014
6.

Дейниченко Г. В. Обгрунтування доцільності використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
7.

Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
8.

Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
9.

Колісниченко Т. О. Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
10.

Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
11.

Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
12.
Інноваційні технології харчової продукції : колект. монографія. — Харків: Факт, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського