РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (39)
Пошуковий запит:
(<.>A=Мотузка Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
25
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Мотузка Ю
. М.
Управління якістю напоїв для спортсменів
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2005
2.
Притульська Н.
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
. — 2012 //
Товари і ринки
.
3.
Антюшко Д.
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 1.
4.
Притульська Н.
Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 2.
5.
Притульська Н.
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 2.
6.
Гуліч М.
Амінокислотний склад продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 1.
7.
Мотузка Ю
.
Класифікація продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 2.
8.
Мотузка Ю
. М.
Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей
//
Техн. науки та технології
. - 2015. - № 2.
9.
Асланян С.
Елементний склад продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 1.
10.
Притульська Н.
Технічне регулювання: міжнародні практики та вітчизняні реалії
//
Вісн. Київ. нац. торг.-екон. ун-ту
. - 2015. - № 3.
11.
Притульська Н.
Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 1.
12.
Мотузка Ю
.
Розчинність продуктів для ентерального харчування
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 4.
13.
Притульська Н. В.
Науково-практичні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки поранених, постраждалих і хворих в екстремальних умовах бойових дій та на етапах медичної евакуації
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
14.
Мотузка Ю
.
Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 3.
15.
Мотузка Ю
.
Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід
//
Товари і ринки
. - 2017. - № 1.
16.
Мотузка Ю
.
Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей
//
Товари і ринки
. - 2017. - № 2.
17.
Мотузка Ю
.
Математичне моделювання комплексних показників якості продуктів для ентерального харчування на етапах їх життєвого циклу
//
Техн. науки та технології
. - 2018. - № 4.
18.
Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій
: монографія. — Київ, 2018
19.
Притульська Н.
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 3.
20.
Притульська Н.
Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 4.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського