Пошуковий запит: (<.>A=Рибалка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Степаненко О. В. Виявлення алельних варіантів гена Wax серед вітчизняних і зарубіжних сортів ячменю // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2014. - № 3.
|
2. |
Рибалка О. І. Агрономічний потенціал і перспективи тритикале // Физиология растений и генетика. - 2015. - 47, № 2.
|
3. |
Моргун Б. В. Молекулярно-генетична ідентифікація поліморфізму генів Wx у гібридах м'якої пшениці за допомогою мультиплексних полімеразних ланцюгових реакцій // Физиология растений и генетика. - 2015. - 47, № 1.
|
4. |
Моргун В. В. Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості // Вісн. НАН України. - 2017. - № 3.
|
5. |
Рибалка О. І. Антиоксидантна активність та інші характеристики харчової цінності зерна ячменю // Вісн. Харків. нац. аграр. ун-ту. Сер. Біологія. - 2016. - Вип. 3.
|
6. |
Червоніс М. В. Критерії оцінки якості олії високоолеїнового соняшнику // Сортовивч. та охорона прав на сорти рослин. - 2016. - № 2.
|
7. |
Рибалка О. І. Хлібопекарська якість тритикале // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 5.
|
8. |
Рибалка О. І. Генетичне різноманіття пшениці у створенні сортів для виробництва біоетанолу // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 9.
|
9. |
Рибалка О. І. Генетична гетерогенність сортів пшениці одеської селекції за алельним складом Gli/Glu-локусів // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 2.
|
10. |
Степаненко А. І. Поширеність алелів гена HvITR1, що кодує інгібітор трипсину CMe (BTI-CMe), пов'язаний із колоїдальною стабільністю пива, у зареєстрованих в Україні сортах ячменю // Biotechnologia Acta. - 2014. - 7, № 6.
|
11. |
Степаненко А. І. Маркерний аналіз генів поліфенолоксидази (РРО) у сортах м'якої пшениці // Физиология растений и генетика. - 2014. - 46, № 6.
|
12. |
Рибалка О. І. Чинники життєздатності насіння голозерного ячменю // Физиология растений и генетика. - 2014. - 46, № 6.
|
13. |
Моргун В. В. Генетичне поліпшення рослин: основні наукові досягнення та інноваційні розробки // Фізіологія рослин і генетика. - 2021. - 53, № 2.
|
14. |
Сіделковський О. Якість життя як мотиваційний показник ефективності реабілітаційного процесу. Оригінальний опитувальник якості життя пацієнта відділення нейрореабілітації // Міжнар. неврол. журн. - 2022. - 18, № 6.
|
15. |
Рибалка О. І. Мутація у локусі sex6, яка радикально поліпшує харчову цінність зерна ячменю // Фізіологія рослин і генетика. - 2020. - 52, № 3.
|
16. |
Рибалка О. І. LPA-мутації і біофортифікація голозерного ячменю (Hordeum vulgare L.) за вмістом у зерні мінерального фосфору // Фізіологія рослин і генетика. - 2022. - 54, № 6.
|
17. |
Катрій В. Б. Фізіолого-біохімічні та генетичні особливості ячменю як продукту функціонального харчування // Фізіологія рослин і генетика. - 2021. - 53, № 6.
|
18. |
Моргун В. В. Нові наукові напрями генетичного поліпшення злакових культур // Фізіологія рослин і генетика. - 2021. - 53, № 3.
|
19. |
Рибалка О. І. Зниження вмісту фітатів як засіб біофортифікації ячменю за мінеральним складом зерна // Физиология растений и генетика. - 2019. - 51, № 2.
|
20. |
Рибалка О. І. Gpc-B1 (NAM-B1) ген як новий генетичний ресурс у селекції пшениці на підвищення вмісту білка в зерні та мікроелементів // Физиология растений и генетика. - 2018. - 50, № 4.
|
| |