РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (4)Наукова періодика України (45)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Стадник І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
2.

Стадник І. Б. Українська ментальність у контексті відродження національної духовності : Автореф. дис. канд. філософ. наук : 09.00.03. — О., 2003
3.

Стадник І. Я. Процеси та машини для замішування тіста : монографія. — Т., 2011
4.

Стадник І. Я. Вплив адгезії тіста на процес замішування. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Стадник І. Я. Дозатор рідких компонентів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Стадник І. В. Опис змін генетичного контролю клітин у стані проліферації та диференціації // Біол. студії. - 2014. - 8, № 1.
7.

Стадник ІРоль трансмембранного потенціалу і циклін-залежних кіназ у контролі проліферації та диференціації клітин // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 64.
8.

Стадник І. В. Визначення критичних параметрів переходу клітин зі стану проліферації у стан диференціації // Біол. студії. - 2014. - 8, № 3/4.
9.

Стадник І. Я. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані : [монографія]. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2015
10.

Стадник ІВизначення оптимальних констант швидкостей реакцій перетворень у системах генетичного контролю клітин у стані проліферації та диференціації // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 68.
11.
Хлібопекарське виробництво. — Київ: Компринт, 2015
12.

Шевченко О. Ю. Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
13.

Деркач А. В. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
14.

Лісовська Т. О. Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
15.

Стадник І. Я. Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
16.
Персоналістичний вимір історії Черкащини : матеріали I регіон. іст.-краєзн. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. д-ра іст. наук, проф., засл. працівника освіти України Бушина М. І., 12 берез. 2018 р., Черкаси. — Черкаси: Гордієнко Є.І., 2018. — 424, [2]: іл. — N 20180809.
17.
Укр. революція 1917 - 1921 рр.: 100 років боротьби. — Черкаси, 2018
18.
Аграрний розвиток Чигиринщини з найдавніших часів до сьогодення : матеріали Сьомої міжрегіон. іст.-краєзнав. конф. "Чигиринщина в історії України", 23 квіт. 2019 р. — Черкаси, 2019
19.

Стадник І. Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
20.

Красножон С. В. Вплив інноваційних технологій на ефективність виробництва // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2020. - № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського