РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л813<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Нога И. В. Кинетика деградации биомолекул под действием высокого давления и температуры. — 2004 // Физика и техника высоких давлений.
2.

Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Суткович Т. Ю. Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини : монографія. — Полтава, 2009
5.

Бут С. А. Особливості тепло- і масообмінних процесів в термодинамічних циклах. — 2009 // Харч. пром-сть.
6.

Васильківський К. В. Створення і підтримання енерго- і масообмінних процесів у газорідинних середовищах // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27.
7.

Зиков О. В. Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилізації та принципів адресної доставки енергії : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Одеса, 2018
8.
Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну : монографія. — Харків: Міська друкарня, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського