РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-36<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Iuga M. Grape seeds effect on refined wheat flour dough rheology: optimal amount and particle size // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
2.

Костецька К. В. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
3.

Iuga M. Grape seeds effect on refined wheat flour dough rheology: optimal amount and particle size // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
4.

Костецька К. В. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
5.

Бондаренко Ю. В. Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського