РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л840.63<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
11
Представлено документи
з 1 до 11
1.
Мирончук В. Г.
Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
2.
Требін Л. І.
Вплив гранулометричного складу кристалів і в'язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Українець А. І.
Вплив магнітно-імпульсного оброблення цукрових розчинів на кристалізацію цукрози
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
4.
Pogoriliyy T.
Temperatures distribution in the "larger sugar crystal - larger crystal sucrose solution - less crystal sugar sucrose solution - smaller sugar crystal - massecuite" cells system depending on the boiling sugar massecuite time
//
Ukr. Food J.
. - 2015. - 4, № 4.
5.
Погорілий Т. М.
Регресійні рівняння для визначення чистоти Ч і сухих речовин СР міжкристального розчину сахарози при уварюванні цукрового утфелю
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 5.
6.
Погорілий Т. М.
Регресійні рівняння для визначення густини - міжкристального розчину сахарози при уварюванні цукрового утфелю
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 6.
7.
Погорілий Т. М.
Регресійні рівняння для визначення об'ємної теплоємності <$E bold {c~cdot~rho}> міжкристального розчину сахарози при уварюванні цукрового утфелю
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 1.
8.
Антоновский В. Н.
Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности
: Дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 1993
9.
Антоновский В. Н.
Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности
: Дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 1993
10.
Антоновский В. Н.
Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности
: Дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 1993
11.
Антоновский В. Н.
Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности
: Дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 1993
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського