РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія. — Х., 2010
2.

Соловйова О. Л. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
3.

Иоргачева Е. Г. Регулирование качества желейного мармелада с измененным углеводным составом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
4.

Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського