РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л862$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Кузнецова О. Н. Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства. — 1999 // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація.
2.

Махинько Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Федорович В. Ю. Структура адаптивної системи керування технологічним процесом виготовлення карамелі. — 2003 // Пр. Одес. політехн. ун-ту.
4.

Коренев В. Д. Повышение точности гидростатического измерителя плотности карамельного сиропа. — 2012 // Наук. пр. Донец. нац. техн. ун-ту. Сер. Обчисл. техніка та автоматизація.
5.

Дейнека І. Г. Автоматизована лінія виробництва карамелі з перешарованими начинками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
6.

Mazur L. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
7.

Дорохович А. М. Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
8.

Божок О. С. Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2017
9.

Мазур Л. С. Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського