РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л862$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Mazur L.
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 1.
2.
Дейнека І. Г.
Автоматизована лінія виробництва карамелі з перешарованими начинками
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 1.
3.
Дорохович А. М.
Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 1.
4.
Махинько Л. В.
Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Кузнецова О. Н.
Математические модели и средства определения температуры карамельной массы в технологических процессах кондитерского производства
. — 1999 //
Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація
.
6.
Коренев В. Д.
Повышение точности гидростатического измерителя плотности карамельного сиропа
. — 2012 //
Наук. пр. Донец. нац. техн. ун-ту. Сер. Обчисл. техніка та автоматизація
.
7.
Федорович В. Ю.
Структура адаптивної системи керування технологічним процесом виготовлення карамелі
. — 2003 //
Пр. Одес. політехн. ун-ту
.
8.
Божок О. С.
Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2017
9.
Мазур Л. С.
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського