РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (18)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Шольц-Куліков Є. П. Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2000
2.

Иваненко А. В. Технологическая механика переработки винограда. — О.: АстроПринт, 2000
3.

Иваненко А. В. Переработка винограда и другого сырья: Критерий интенсивности энергетических воздействий. — О.: Астропринт, 2002
4.

Виноградов В. О. Науково-технічні основи технології виробництва сусла і виноматерілів : автореф. дис... д-ра тех. наук : 05.18.05. — Ялта, 2009
5.

Тимофеев Р. Г. Практическое виноделие (виноградные вина). — Ялта, 2011
6.

Басюк Д. І. Тенденції розвитку виноградарсько-виноробної галузі України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
7.

Gulua L. Chemical constituents, antioxidant and anti-lipase activity of some wines produced in Georgia // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського