РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л883-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
2.

Тюрікова І. С. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
3.

Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
4.

Dyakonova A. Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
5.

Степанова В. С. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2018
6.

Тюрікова І. С. Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського