Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 58
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Pirog T. Application of surface-active substances produced by Nocardia vaccinii IMB B-7405 for the treatment of vegetables // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
|
2. |
Pelin Gunc Ergonul Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
|
3. |
Pirog T. P. Post-harvest treatment of vegetables with exometabolites of Nocardia vaccinii IMV B-7405, Аcinetobacter calcoaceticus IMV В-7241 and Rhodococcus erythropolis IMV Ас-5017 to extend their shelf life // Biotechnologia Acta. - 2019. - 12, № 6.
|
4. |
Pusik L. Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features, and storage techniques // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
|
5. |
Pusik L. Studying the loss of mass by cauliflower depending on agrobiological factors, varietal features, and package technique // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
|
6. |
Цуцук В. О. Агроекологічна і біологічна оцінка ресурсів Молдови для виробництва і зберігання столового винограду : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук : 05.18.03. — Ялта, 2000
|
7. |
Федюшко Ю. М. Анализ технологий хранения фруктоплодов // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 175.
|
8. |
Прісс О. П. Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
9. |
Яковлєв В. Ф. Визначення тривалості зондуючих імпульсів при локації внутрішніх пошкоджень біологічних структур акустичним методом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 203.
|
10. |
Сердюк М. Є. Вплив екзогенної обробки антиоксидантами на динаміку фенольних речовин при зберіганні яблук // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
|
11. |
Василишина О. В. Вплив обробки розчином саліцилової кислоти на якість плодів вишні після зберігання // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2018. - № 4.
|
12. |
Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
13. |
Василишина О. В. Вплив полісахаридних композицій на інтенсивність дихання та якість плодів вишні протягом зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
14. |
Василишина О. В. Вплив попередньої обробки розчином карагенану на технологічну якість плодів вишні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
|
15. |
Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
|
16. |
Гарбуз О. В. Вплив умов зберігання на якість цибулі // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 2.
|
17. |
Прісс О. П. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
18. |
Худік Л. М. Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
19. |
Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів. — Х., 2004
|
20. |
Яцух О. В. Зберігання яблук сортів Ренет Симиренка, Голден Делішес та Кримське зимове, оброблених розчином хлориду кальцію після збирання, в степовій зоні Криму : Автореф. дис... канд. с.-г. наук. — Умань, 2006
|
| |