РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.31<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Юдіна Т. І. Технологічні параметри і режими одержання пюре з кабачків із заданими функціонально-технологічними властивостями // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
2.

Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
3.

Дейниченко Г. В. Визначення технологічних параметрів обробки пектинвмісної сировини у технології молочно-рослинних фаршів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського