РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (13)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л913.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
11
Представлено документи
з 1 до 11
1.
Глушко Г. І.
Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання
: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — Ялта, 1998
2.
Гребеннікова О. А.
Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі
: автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04. — О., 2011
3.
Василишина О. В.
Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки
: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2011
4.
Осокіна Н. М.
Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні
: монографія. — Умань: Сочінський, 2014
5.
Василишина О.
Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 2.
6.
Лукієнко О. В.
Обгрунтування оптимальної технології ліофілізованого порошку сливи
//
Фітотерапія
. - 2014. - № 2.
7.
Галиш В.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 2.
8.
Воробйова В.
Вивчення компонентного складу та протикорозійної ефективності продуктів переробки абрикоса (Prunus armeniaca L.)
//
Техн. науки та технології
. - 2018. - № 3.
9.
Шамян С. М.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов
: Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
10.
Шамян С. М.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов
: Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
11.
Василишина О. В.
Вплив попередньої обробки розчином карагенану на технологічну якість плодів вишні
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2022. - 28, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського