РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Sachko A. Efficiency of apple juice clarification with using of nano-sized mineral oxides // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
2.

Sachko A. Efficiency of apple juice clarification with using of nano-sized mineral oxides // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
3.

Tkesheliadze E. Fermentation of apple juice using selected autochthonous lactic acid bacteria // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
4.

Demirdoven A. Inactivation effect of microwave heating on pectin methylesterase in orange juice // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
5.

Zubkova K. Influence of preliminary processing of vegetables on increasing the content of <$E bold gamma>-amino-butyric acid in juices // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/11.
6.

Nilgun Oncul Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
7.

Adesoji Matthew Olaniyan Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
8.

Шевченко О. Ю. Інтенсивні технології переробки плодів та ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
9.

Польовик В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2021
10.

Змєєва І. М. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 3.
11.

Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням. — 2005 // Харч. пром-сть.
13.

Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку. — 2004 // Харч. пром-сть.
14.

Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом. — 2005 // Харч. пром-сть.
15.

Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
18.

Кушлик Р. В. Контроль нітратів в овочевих соках акустичним методом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки. - 2015. - Вип. 164.
19.

Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Заморська І. Л. Леткі сполуки соку суничного натурального неосвітленого // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського