РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л967$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Сергєєва Л. П. Наукове обгрунтування створення новітніх технологій і обладнання та освоєння на їх основі промислового виробництва вітчизняних високоякісних консервованих продуктів функціонального призначення. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Пилипенко Ю. Д. Використання імпульсних технологій та обладнання для інтенсифікації процесів перероблення фруктової і овочевої сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Рибак Г. М. Дослідження тваринної та рослинної сировини фізико-хімічними методами аналізу при виготовленні продукції для дитячого харчування. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
4.

Мазуренко І. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
5.

Deinychenko G. Determining the content of macronutrients in berry sauces using a method of IR-spectroscopy // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
6.

Токар А. Ю. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування : Дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29. — Умань, 1995
7.

Токар А. Ю. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування : Дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29. — Умань, 1995
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського