РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (19)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л967$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Представлено документи
з 1 до 7
1.
Сергєєва Л. П.
Наукове обгрунтування створення новітніх технологій і обладнання та освоєння на їх основі промислового виробництва вітчизняних високоякісних консервованих продуктів функціонального призначення
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
2.
Пилипенко Ю. Д.
Використання імпульсних технологій та обладнання для інтенсифікації процесів перероблення фруктової і овочевої сировини
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Рибак Г. М.
Дослідження тваринної та рослинної сировини фізико-хімічними методами аналізу при виготовленні продукції для дитячого харчування
. — 2009 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
4.
Мазуренко І. К.
Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
5.
Deinychenko G.
Determining the content of macronutrients in berry sauces using a method of IR-spectroscopy
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 5/11.
6.
Токар А. Ю.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування
: Дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29. — Умань, 1995
7.
Токар А. Ю.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування
: Дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29. — Умань, 1995
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського