РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Мялковский О. В. Барное дело. Теория и практика приготовления смешанных напитков : учебник [для студ. ВУЗ]. — К.: Кондор, 2012
2.
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб. — Глухів, 2011
3.
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання. — Глухів, 2012
4.

Коршунова Г. Ф. Технологія виробництва кулінарної продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ, [які навч. за спец. "Виробництво харчової продукції", напрям підготов. "Харчові технології та інженерія"]. — Донецьк.: ДонНУЕТ, 2012
5.

Ботштейн Б. Б. Культура харчування : навч. посіб. — Харків: ХДУХТ, 2015
6.

Влащенко Н. М. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі : навч. посіб. — Харків: ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського