РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (144)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гузій О. 7 правил харчування: здорова тарілка для дорослих українців // Укр. мед. часоп.. - 2017. - № 6.
2.

Polumbryk M. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
3.

Семенда С. А. Блюда для тех, кому за .... — Харьков: Виват, 2018. — 222, [1] - (Серия "Полезная книга").
4.

Клименко Д. О. Веб-додаток для сервісу складання раціону здорового харчування та доставки продуктів // Системи упр., навігації та зв'язку. - 2019. - Вип. 2.
5.

Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
6.

Сафронова Н. С. Влияние пищевых добавок Чаванпраш и Стресском на некоторые прооксидантно-антиоксидантные показатели организма. — 2008 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
7.

Литкін Д. В. Вплив інгібіторів ароматази третього покоління на харчову поведінку на тлі експериментального метаболічного синдрому // Укр. біофармацевт. журн. - 2018. - № 4.
8.

Марков А. В. Вплив високожирового харчування на стан ясен щурів // Вісн. стоматології. - 2019. - 34, № 4.
9.

Марков А. В. Вплив високожирового харчування на стан ясен щурів // Вісн. стоматології. - 2019. - 34, № 4.
10.

Петрович В. Вплив збалансованого харчування та оздоровчих фітнес-тренувань на жінок зрілого віку // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2022. - № 1.
11.

Левченко Л. А. Вплив незбалансованого харчування на стан здоров'я лабораторних щурів в експерименті // Буков. мед. вісн.. - 2011. - 15, № 2.
12.

Фадєєнко Г. Д. Вплив пробіотичного харчування при цукровому діабеті 2 типу : (огляд) // Укр. терапевт. журн.. - 2020. - № 2.
13.

Авдієвська О. Г. Вплив родини на формування харчового статусу студентської молоді, харчові звички майбутніх батьків // Здоровье ребенка. - 2019. - 14, № 1.
14.

Любчак М. П. Гігієнічне обгрунтування шляхів оптимізації харчування курсантів вищих військових навчальних закладів сухопутних військ Збройних Сил України : Автореф. дис... канд. мед. наук : 14.02.01. — К., 2004
15.

Гребняк М. П. Дієтологія в термінах, схемах, таблицях, тестах : навч. вид. — Донецьк, 2007
16.

Глива В. А. Дослідження динаміки аероіонного складу повітря на робочому місці користувача персонального комп'ютера з урахуванням електромагнітних чинників // Системи упр., навігації та зв'язку. - 2022. - Вип. 2.
17.

Бойчук Ю. Д. Екологічні проблеми харчування людини. — Черкаси, 2002
18.

Степура Т. М. Енергетична збалансованість раціону харчування в системі формування якості людського потенціалу регіонів України // Актуал. проблеми економіки. - 2017. - № 8.
19.

Анохіна Г.  Ентерогепатоцелюлярна теорія харчування. — 2004 // Ліки України.
20.

Степанов Ю. М. Здорова сучасна людина: сьогодення та майбутнє // Гастроентерологія : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського