Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Завадинська О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посіб. — К., 2003
|
2. |
Крилова Л. В. Організація ресторанного господарства за кордоном : навч. посіб. — Донецьк, 2007
|
3. |
Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
|
4. |
Скрипко Т. О. Менеджмент готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. — Л., 2012
|
5. |
П'ятницька Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. — К.: Кондор, 2013
|
6. |
Сало Я. М. Технологія ресторанної справи : навч.-практ. посіб. — Л.: Афіша, 2013. — 559, [20]: іл.
|
7. |
Крилова Л. В. Організація роботи сомельє : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2013
|
8. |
Kuan-Yu Chen Assessing the effects of restaurant-related attributes on customer behavioral intentions // Актуал. проблеми економіки. - 2014. - № 3.
|
9. |
Михайлова М. В. Удосконалення комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства з урахуванням специфіки ресторанних послуг // Бізнес Інформ. - 2013. - № 8.
|
10. |
Усіна А. І. Організація послуг харчування : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: ХНУ МГ, 2014
|
11. |
Граділь А. А. Міжнародний та вітчизняний досвід розвитку формату "арт-кафе": особливості, тенденції, фактори успіху // Екон. вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ" : зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 13.
|
12. |
Вовчанська О. М. Маркетингова оцінка детермінант регіональних сегментів світового ринку ресторанних послуг // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2018. - № 892.
|
13. |
Завадинська О. Ю. Аналіз світового досвіду управління закладами ресторанної галузі // Стратегія розвитку України. - 2018. - № 2.
|
14. |
Соловйов Д. І. Заклади здорового харчування як перспективний тренд розвитку ресторанного бізнесу // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2019. - № 2.
|
15. |
Бовш Л. Геокарта клієнтського середовища ресторану: наукове обгрунтування // Товари і ринки. - 2021. - № 1.
|
16. |
Босовська М. Ресторанні тактики: антипандемічний кейс // Зовн. торгівля: економіка, фінанси, право. - 2021. - № 2.
|
17. |
Косар О. В. Теоретико-концептуальний базис управління маркетинговою діяльністю мережі підприємств ресторанного бізнесу // Бізнес Інформ. - 2021. - № 8.
|
18. |
Antiushko D. Physical and chemical properties of gerodietetic product for enteral nutrition // Товари і ринки. - 2022. - № 2.
|
19. | Сфера гостинності: забезпечення економічної та фінансової стійкості : колект. монографія. — Київ: Ліра-К, 2022
|
20. |
Постова В. В. Особливості становлення концепції ресторану формату "Fast casual" // Економіка і регіон. - 2022. - № 2.
|
| |