РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14-640<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Топольник В. Г. Оцінка персоналу ресторанного господарства : монографія. — Донецьк, 2011
2.

Кривошей В.  Трудовий капітал ресторанного господарства: теорія та методологія : монографія. — Х.: Форт, 2010
3.

Гусечко Л. Вимоги роботодавців до професійної підготовки кваліфікованих робітників ресторанної справи // Молодь і ринок. - 2012. - № 11.
4.

Завадинська О. Ю. Професійний розвиток персоналу як інструмент покращення мотивації робітників (на прикладі підприємств ресторанної галузі) // Стратегія розвитку України. - 2018. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського