Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 94
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пузік Л. М. Переробка зерна на крупи та борошно : Лекція. — Х., 1999
|
2. |
Горбенко В. М. Автоматизовані системи контролю та керування процесами зернопереробки на млинах. — К.: Техніка, 2005
|
3. |
Борухсон В. Е. Автоматизированная система интерпретации производственных ситуаций на примере мукомольного завода. — 2003 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.
|
4. |
Юрченко С. О. Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
5. |
Григор'єва М. А. Вплив альтернативних джерел живлення на біосинтетичну здатність продуцента лізоензимного комплексу. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Дмитрук Є. А. Ефективність переробки зерна в борошно при відборі дрібної фракції. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Таболич И. И. Исследование качества зародыша зерна тритикале. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Шаповаленко О. І. Оптимізація композиційної суміші з борошном льону та її властивості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Бойко Ю. І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
10. |
Клендій П. Б. Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.16. — К., 2007
|
11. |
Моргун В. О. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.02. — О., 1999
|
12. |
Нетребський О. А. Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
|
13. |
Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2005
|
14. |
Крошко О. С. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
|
15. |
Жигунов Д. О. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2001
|
16. |
Шіхабутінова О. В. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2009
|
17. |
Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2009
|
18. |
Ковтун Л. Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
|
19. |
Ящук Н. О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15. — К., 2009
|
20. |
Харченко Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2011
|
| |