РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Романченко Н. М. Змінення просторової будови і реакційної здатності цукрози під впливом електростатичного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Ободович А. Н. Интенсификация производства глюкозо-фруктозных сиропов за счет механохимической деструкции. — 2006 // Пром. теплотехника.
3.

Карпович І. В. Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу. — 2008 // Харч. пром-сть.
4.

Карпович І. В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2010
5.

Григоренко Н. О. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2010
6.

Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом beta-амілази // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського