РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (33)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. — Х., 2000
2.

Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
3.

Скрипник В. О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском : Автореф. дис. канд... техн. наук : 05.18.12. — Х., 2002
4.

Михайлов В. М. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003
5.

Ляшенко Б. В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2002
6.

Кирик И. М. Экспериментальное исследование процесса тепловой обработки тестовых заготовок в пароконвектомате. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Плевако В. П. Перевірка методики для визначення профілю відбивача променевого потоку // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/5.
8.

Молчанова Н. Ю. Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2012
9.

Петренко О. В. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2012
10.

Шевченко А. О. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2012
11.

Фарісєєв А. Г. Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2014
12.

Пуховий І. І. Приготування їжі за рахунок використання сонячної енергії в умовах півночі України // Відновлюв. енергетика. - 2011. - № 1.
13.

Шофул І. І. Обладнання для теплової обробки овочів без води та жирів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
14.

Скрипник В. О. Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2016
15.

Мостова Л. Вплив геометричної форми харчового продукту на втрати вітаміну С при термічній обробці // Техн. науки та технології. - 2017. - № 2.
16.

Shaikh T. H. FTIR spectroscopy combined with chemometric: a versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
17.

Skrypnyk V. Improving heat transfer coefficient during double-sided meat frying // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11.
18.

Бабанов І. Г. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
19.

Костенко С. М. Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського