Пошуковий запит: (<.>U=П817.11$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
2. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
3. |
Власенко В. В. Судебная и ветеринарно-санитарная экспертизы мяса диких животных. — Винница: РИО ОАО "Виноблтипография", 1998
|
4. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарний контроль та оцінка якості продуктів птахівництва : Навч. посіб. для студ. та викл. із спец. "Вет. медицина". — Л.: Галиц. вид. спілка, 2004
|
5. |
Нікітенко А. М. Іонізуючі випромінювання та корекція природної резистентності молодняка великої рогатої худоби. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
|
6. | Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса. — Кам'янець-Поділ.: Абетка, 2003
|
7. |
Фотіна Т. І. Мікробіологічний моніторинг ізоляції бактеріальної мікрофлори в продукції птахівництва та місцях її виробництва. — 2003 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
8. |
Коваль І. В. Моніторинг післязабійної діагностики тварин, хворих на паразитарні захворювання, які надійшли на Полтавський м'ясокомбінат у період із 2004 по 2006 рр.. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
9. |
Щербакова Н. С. Степень разрушения антибиотика тилозина в органах и тканях птицы при инактивации его методом проваривания. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
10. |
Щербакова Н. С. Визначення якостi м'яса птицi, хворої на колiбактерiоз та еймерiоз, при лiкуваннi бiсептом. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
11. |
Величко В. О. Біохімічна і ветеринарно-санітарна оцінка молока і яловичини за умов техногенного навантаження та згодовування кормових добавок. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
12. |
Щербакова Н. С. Визначення строків виведення препарату БІ-септим із м'яса птиці. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
13. |
Музика В. П. Скринінг-метод визначення залишків антимікробних препаратів у тушах тварин. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
14. |
Яворська О. В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — Л., 2004
|
15. |
Шарай Я. М. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини при хронічному катаральному гастриті : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.06. — Л., 2000
|
16. |
Фоміна М. В. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції : автореф. дис... канд. вет. наук. — Л., 2008
|
17. |
Коваль Г. М. Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, одержаної від тварин поліської м'ясної та симентальської порід, за корекції живлення дефіцитними мікроелементами та їх метіонатами : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2008
|
18. |
Горобей О. М. Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості : Автореф. дис. канд. вет. наук : 16.00.09. — Л., 2003
|
19. |
Тирсіна Ю. М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою некатегорійного молодняку великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2003
|
20. |
Богатко Н. М. Ветеринарно-санітарна оцінка якості яловичини NOR, PSE, DFD та удосконалення методів визначення її свіжості : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2006
|
| |