РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Бандуренко Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
2.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
3.

Малежик І. Ф. Використання конвективно-терморадіаційного способу енергопідведення в технології яблучних снеків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
4.

Бессараб О. С. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
5.

Лаленко Т. В. Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського