![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>A=Краєвська С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
| 2. |
Краєвська С. П. Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
| 3. | Прогресивні методи та засоби переробки рослинної сировини : монографія. — Київ: Лисенко М. М., 2022
| 4. |
Краєвська С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
| 5. | Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів : навч.-метод. посіб. для виконання лаб., практ. , курс. робіт та самост. занять з курсу "Конструювання обладнання харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі", "Проектування підприємств харчової промисловості", "Інжиніринг харчових виробництв", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості" для галузей знань 13 - "Механічна інженерія" та 18 - "Виробництво та технології" спец. 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології". — Ужгород: РІК-У, 2023
|
|
|