РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Краєвська С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
2.

Краєвська С. П. Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
3.
Прогресивні методи та засоби переробки рослинної сировини : монографія. — Київ: Лисенко М. М., 2022
4.

Краєвська С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
5.
Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів : навч.-метод. посіб. для виконання лаб., практ. , курс. робіт та самост. занять з курсу "Конструювання обладнання харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі", "Проектування підприємств харчової промисловості", "Інжиніринг харчових виробництв", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості" для галузей знань 13 - "Механічна інженерія" та 18 - "Виробництво та технології" спец. 133 "Галузеве машинобудування", 181 "Харчові технології". — Ужгород: РІК-У, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського