Пошуковий запит: (<.>A=Марценюк О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Марценюк О. С. Технологічні комплекси харчових виробництв : Конспект лекцій. — К., 2005
|
2. |
Малежик І. Ф. Процеси і апарати харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготовки "Харч. технологія та інженерія". — К., 2003
|
3. |
Марценюк О. Етапи розвитку інформаційного законодавства: міжнародний та національний аспект. — 2007 // Право України.
|
4. |
Марценюк О. Заборонена інформація та її місце у системі інформаційних відносин. — 2006 // Право України.
|
5. |
Марценюк О. С. Капілярні співвідношення для елементів контактних пристроїв масообмінних апаратів. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Марценюк О. С. Вплив коливально-хвильових явищ на інтенсивність масовіддачі в плівці. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Слободяник М. С. Іонообмінні та адсорбційні властивості українських мінералів за умов хімічного моделювання середовища шлунково-кишкового тракту людини. — 2007 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
|
8. |
Ткачук Н. А. Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами. — 2007 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
|
9. |
Марценюк О. С. Деякі методи інтенсифікації тепломасообміну в системах із рідкою фазою. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. |
Марценюк О. С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками : Автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2006
|
11. |
Марценюк О. Г. Теоретико-методологічні засади інформаційного права України: реалізація права на інформацію : автореф. дис... канд. юрид. наук: 12.00.07. — К., 2009
|
12. |
Марценюк О. О. Розвиток соціально-психологічної компетентності працівників Державної митної служби України : автореф. дис. ... канд. наук з держ. упр. : 25.00.03. — Д., 2011
|
13. |
Марценюк О. П. Фолат-залежні процеси у плаценті людини: роль фолієвої кислоти, гомоцистеїну та поліморфізму гена метилентетрагідрофолатредуктази : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.04. — К., 2010
|
14. |
Шейко Т. В. Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
15. |
Шейко Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
16. | Наукова школа професора В. М. Стабнікова "Теорія і практика процесів масообміну в харчових виробництвах". — К.: НУХТ, 2012
|
17. |
Марценюк О. С. Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I - II рівнів акредитації ВНЗ. — К.: НУХТ, 2011
|
18. |
Малежик І. Ф. Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: НУХТ, 2012
|
19. |
Марценюк О. С. Методика гідравлічного розрахунку газорідинних циркуляційних труб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
|
20. |
Стадник А. П. Моніторинг постраждалих від ожеледі і льодоламу захисних лісових насаджень та їх лісомеліоративного стану // Агроекол. журн.. - 2008. - № 4.
|
| |