РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Махинько Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Махинько Л. В. Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Махинько Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Махинько Л. В. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
4.

Махинько В. М. Розрахункові методики ФАО/ВООЗ для оцінювання якості харчового білка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
5.

Махинько В. М. Обгрунтування удосконаленої схеми виробництва спеціально випечених панірувальних сухарів // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського