Пошуковий запит: (<.>A=Стадник І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
|
2. |
Стадник І. Б. Українська ментальність у контексті відродження національної духовності : Автореф. дис. канд. філософ. наук : 09.00.03. — О., 2003
|
3. |
Стадник І. Я. Процеси та машини для замішування тіста : монографія. — Т., 2011
|
4. |
Стадник І. Я. Вплив адгезії тіста на процес замішування. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Стадник І. Я. Дозатор рідких компонентів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Стадник І. В. Опис змін генетичного контролю клітин у стані проліферації та диференціації // Біол. студії. - 2014. - 8, № 1.
|
7. |
Стадник І. Роль трансмембранного потенціалу і циклін-залежних кіназ у контролі проліферації та диференціації клітин // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 64.
|
8. |
Стадник І. В. Визначення критичних параметрів переходу клітин зі стану проліферації у стан диференціації // Біол. студії. - 2014. - 8, № 3/4.
|
9. |
Стадник І. Я. Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішувані : [монографія]. — Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2015
|
10. |
Стадник І. Визначення оптимальних констант швидкостей реакцій перетворень у системах генетичного контролю клітин у стані проліферації та диференціації // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 68.
|
11. | Хлібопекарське виробництво. — Київ: Компринт, 2015
|
12. |
Шевченко О. Ю. Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
|
13. |
Деркач А. В. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
14. |
Лісовська Т. О. Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
15. |
Стадник І. Я. Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
16. | Персоналістичний вимір історії Черкащини : матеріали I регіон. іст.-краєзн. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. д-ра іст. наук, проф., засл. працівника освіти України Бушина М. І., 12 берез. 2018 р., Черкаси. — Черкаси: Гордієнко Є.І., 2018. — 424, [2]: іл. — N 20180809.
|
17. | Укр. революція 1917 - 1921 рр.: 100 років боротьби. — Черкаси, 2018
|
18. | Аграрний розвиток Чигиринщини з найдавніших часів до сьогодення : матеріали Сьомої міжрегіон. іст.-краєзнав. конф. "Чигиринщина в історії України", 23 квіт. 2019 р. — Черкаси, 2019
|
19. |
Стадник І. Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
20. |
Красножон С. В. Вплив інноваційних технологій на ефективність виробництва // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2020. - № 4.
|
| |