РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (23)
Пошуковий запит: (<.>A=Шаркова Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Отт В. Д. Нові функціональні продукти - соєві напої. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
2.

П'янкова О. В. Проведення ендоекологічної корекції продуктами функціонального харчування на підставі соєвої пасти. — 2004 // Педіатрія, акушерство та гінекологія.
3.

Долінський А. А. Реологічні властивості білкових компонентів соєвої композиції. — 2004 // Пром. теплотехника.
4.

Шаркова Н. А. Соевая паста и комбинированные продукты с ее использованием. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
5.

Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів. — 2004 // Пром. теплотехника.
6.

Клименко М. М. Використання соєвої пасти при виробництві м'ясних напівфабрикатів. — 2004 // Харч. пром-сть.
7.

Шаркова Н. А. Исследование массообменных процессов при ферментативном гидролизе пищевых белков с целью разработки технологии производства гипоаллергенных продуктов. — 2007 // Пром. теплотехника.
8.

Долинский А. А. Получение липосомных наносистем с использованием эффекта дискретно-импульсного ввода энергии. — 2006 // Пром. теплотехника.
9.

Долінський А. А. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі. — 2007 // Наука та інновації.
10.

Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
11.

Отт В. Д. Адаптовані суміші вітчизняного виробництва на основі гідролізованих білків тваринного і рослинного походження в лікувально-профілактичному харчуванні дітей. — 2008 // Педіатрія, акушерство та гінекологія.
12.

Долінський А. А. Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. — 2008 // Наука та інновації.
13.

Отт В. Д. Клиническая оценка эффективности отечественной смеси "Малютка ГА" с высокогидролизованными белками в питании детей с атопическим дерматитом. — 2008 // Соврем. педиатрия.
14.

Шаркова Н. Ф. Психологічні засади організації навчання іноземної мови у дошкільних навчальних закладах : Автореф. дис... канд. психол. наук. — К., 2007
15.

Козак М. М. Дослідження впливу тепломасообмінних параметрів на процес екстракції мінеральних речовин із колаген-кісткової сировини - субпродуктів птиці. — 2010 // Пром. теплотехника.
16.

Долінський А. А. Дослідження властивостей фосфоліпідних наноструктур, отриманих з використанням ефекту дискретно-імпульсного введення енергії // Доп. НАН України. - 2011. - № 2.
17.

Шаркова Н. О. Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізованого білкового продукту методом розпилювання // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 5.
18.

Долінський А. А. Дослідження особливостей впливу методу дискретно-імпульсного введення енергії на процес утворення ліпідних наноструктур // Доп. НАН України. - 2016. - № 4.
19.

Шаркова Н. О. Дослідження процесу розпилювального сушіння білково-мінерального экстракту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 2.
20.

Шаркова Н. О. Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського