РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Niemirich O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
2.

Niemirich O. Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
3.

Frolova N. Efficiency of gas chromatographic analysis of terpens and terpenoids of sources of aromatic substances, taking into account the polarity of the stationary phase // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
4.

Niemirich O. Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського