РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит:
(<.>A=Niemirich O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Kuzmin O.
Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures.
1
H NMR spectroscopy studies
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
2.
Niemirich
O.
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
3.
Frolova N.
Efficiency of gas chromatographic analysis of terpens and terpenoids of sources of aromatic substances, taking into account the polarity of the stationary phase
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 3.
4.
Niemirich
O.
Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage
//
Ukr. Food J
. - 2020. - 9, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського