РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.11-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Мартинюк І. О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
2.

Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського