РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Ольховська В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Маляревський Ю. Д. Бюджетний облік і звітність : Навч. посіб. — Х.: ВД "ІНЖЕК", 2003 - (Навч. вид.).
2.

Дубініна А. А. Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів. — 2004 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
3.

Ольховська В. М. Особливості ураження гепатобіліарної системи у вагітних з прееклампсією та шляхи їх корекції : Автореф. дис... канд. мед. наук : 14.01.01. — Х., 2005
4.

Фартушняк О. В. . — Х., 2010
5.

Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2009
6.

Дубініна А. А. Визначення комплексного показника якості томатів різних ботанічних сортів. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Козуб М. І. Сучасний погляд на проблему лейоміоми матки (огляд матеріалів конгресів акушерів-гінекологів країн СНД за 2004 - 2009 pp.). — 2010 // Здоровье женщины.
8.

Ольховська В. С. Щодо проблеми державного регулювання реалізації в Україні генетично модифікованих продуктів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Дубініна А. А. Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
10.

Черевична Н. І. Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
11.

Кобрин В. М. Незалежне порівняльне тестування - орієнтир українського споживача на ринку товарів та послуг // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 2/10.
12.
Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини : навч. посіб. — Харків, 2015
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського