Пошуковий запит: (<.>A=Куциняк І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Куциняк І. В. Зміни рівня вільних амінокислот у м'ясі від кабана й свині залежно від терміну зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__45
|
2. |
Куциняк І. В. Особливості мінерального складу м'яса благородного оленя і великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 92-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__20
|
3. |
Куциняк І. В. Хімічний склад та фізико-хімічні показників якості жиру-сирцю кабана та свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__46
|
4. |
Куциняк І. В. Особливості жирнокислотного складу підшкірного жиру косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(4). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(4)__22
|
5. |
Куциняк І. В. Відмінності морфологічної та хімічної будови м'яса кабана і свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 382-287. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__68
|
6. |
Куциняк І. В. Відмінностівітамінного складу м'яса, отриманого від косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(2). - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(2)__18
|
7. |
Куциняк І. В. Хімічний склад та фізико-хімічні показники якості підшкірного жиру-сирцю, отриманого від косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__16
|
8. |
Куциняк І. В. Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__46
|
9. |
Куциняк І. В. Оцінка фракцій білків м'яса благородного оленя, косулі, великої та дрібної рогатої худоби за розчинністю [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 265-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__53
|
10. |
Куциняк І. В. Порівняльна характеристика якості жиру-сирцю великої рогатої худоби та благородного оленя [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк, Р. Й. Кравців // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_12
|