Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Куциняк І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Куциняк І. В. 
Зміни рівня вільних амінокислот у м'ясі від кабана й свині залежно від терміну зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 536.257 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Куциняк І. В. 
Особливості мінерального складу м'яса благородного оленя і великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 92-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.599 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Куциняк І. В. 
Хімічний склад та фізико-хімічні показників якості жиру-сирцю кабана та свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 231-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 115.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Куциняк І. В. 
Особливості жирнокислотного складу підшкірного жиру косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(4). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(4)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 479.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Куциняк І. В. 
Відмінності морфологічної та хімічної будови м'яса кабана і свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 382-287. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__68
Попередній перегляд:   Завантажити - 472.283 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Куциняк І. В. 
Відмінностівітамінного складу м'яса, отриманого від косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(2). - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(2)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 163.715 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Куциняк І. В. 
Хімічний склад та фізико-хімічні показники якості підшкірного жиру-сирцю, отриманого від косулі та дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 730.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Куциняк І. В. 
Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.264 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Куциняк І. В. 
Оцінка фракцій білків м'яса благородного оленя, косулі, великої та дрібної рогатої худоби за розчинністю [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 265-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.527 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Куциняк І. В. 
Порівняльна характеристика якості жиру-сирцю великої рогатої худоби та благородного оленя [Електронний ресурс] / І. В. Куциняк, Р. Й. Кравців // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 143.847 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського