Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (70)Авторитетний файл імен осіб (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 149
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Іванов С. В. 
Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, І. В. Тимошенко, А. Б. Марченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 474.495 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пасічний В. М. 
Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 648.441 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Іванов С. В. 
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, А. І. Маринін, О. П. Фурсік, І. О. Степаненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 298.735 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Пасічний В. М. 
М’ясомісткі продукти з буряковим барвником [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 132.931 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пасічний В. М. 
Дослідження мікробіологічних показників натуральних барвників з бурякової сировини [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Н. М. Грегірчак, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 626.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дубковецький І. В. 
Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 715.034 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пасічний В. М. 
Технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба, Н. С. Ікол // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 144-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 261.866 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Ощипок І. М. 
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 549.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пасічний В. М. 
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 792.45 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ястреба Ю. А. 
Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна [Електронний ресурс] / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 541.459 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Іванов С. В. 
Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 292-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.833 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Пасічний В. М. 
Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 462.538 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Пасічний В. М. 
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Г. О. Сімахіна, А. М. Гередчук, В. В. Задорожній // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 825.847 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Іванов С. В. 
Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.101 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Пасічний В. М. 
Удосконалення технології підготовки м’яса перепелів для їх промислового використання [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, М. Хайдер, Т. П. Шевченко, Ю. А. Єленець // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.045 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Пасічний В. М. 
Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 734.658 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Пасічний В. М. 
Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 528.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Пасічний В. М. 
Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 682.632 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Тимчук А. 
Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Електронний ресурс] / А. Тимчук, О.  Онопрійчук, О. Грек, А.  Пухляк, В. Пасічний // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 760.574 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Пасічний В. М. 
Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського