Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 149
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Іванов С. В. Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, І. В. Тимошенко, А. Б. Марченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_27
|
2. |
Пасічний В. М. Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 204-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_32
|
3. |
Іванов С. В. Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, А. І. Маринін, О. П. Фурсік, І. О. Степаненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_31
|
4. |
Пасічний В. М. М’ясомісткі продукти з буряковим барвником [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11
|
5. |
Пасічний В. М. Дослідження мікробіологічних показників натуральних барвників з бурякової сировини [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Н. М. Грегірчак, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__16
|
6. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
|
7. |
Пасічний В. М. Технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба, Н. С. Ікол // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 10. - С. 144-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_10_41
|
8. |
Ощипок І. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__15
|
9. |
Пасічний В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__16
|
10. |
Ястреба Ю. А. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна [Електронний ресурс] / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__27
|
11. |
Іванов С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 292-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__53
|
12. |
Пасічний В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__12
|
13. |
Пасічний В. М. М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Г. О. Сімахіна, А. М. Гередчук, В. В. Задорожній // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__25
|
14. |
Іванов С. В. Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__10
|
15. |
Пасічний В. М. Удосконалення технології підготовки м’яса перепелів для їх промислового використання [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, М. Хайдер, Т. П. Шевченко, Ю. А. Єленець // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__19
|
16. |
Пасічний В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__23
|
17. |
Пасічний В. М. Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__24
|
18. |
Пасічний В. М. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__18
|
19. |
Тимчук А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Електронний ресурс] / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек, А. Пухляк, В. Пасічний // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_7
|
20. |
Пасічний В. М. Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__12
|
| |