Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (24)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Паска М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 69
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Паска М. З. 
Показники крові щурів та активність ензимів за дії кормової добавки мікроліповіт [Електронний ресурс] / М. З. Паска, Д. Ф. Гуфій. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2014. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2014_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 150.348 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Паска М. З. 
Вплив мікроліповіту на гематологічні показники та продуктивність бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 12. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvvm_2013_12_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.026 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Паска М. З. 
Обмін речовин та м’ясна продуктивність бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт" [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 1. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.27 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Паска М. З. 
Популяційний склад та кислотна резистентність еритроцитів бугайців на відгодівлі волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска, Д. Ф. Гуфрій, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(2)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.856 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Паска М. З. 
Розрахунок показників жирової сировини при складанні рецептури туалетного мила [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 348- 353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__62
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Мартинюк І. О. 
Проблеми працевлаштування молоді в Україні [Електронний ресурс] / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(4). - С. 273-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(4)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 189.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гуфрій Д. Ф. 
Динаміка показників вуглеводного обміну крові молодняку волинської мясної породи [Електронний ресурс] / Д. Ф. Гуфрій, М. З. Паска, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(1). - С. 291-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(1)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 639.164 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Паска М. З. 
Метаболічні реакції організму бугайців поліської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності при згодовуванні кормової добавки мікроліповіт [Електронний ресурс] / М. З. Паска, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(2). - С. 271-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.207 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Паска М. З. 
Етологічні показники телят волинської мясної породи в онтогенезі [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 406-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__73
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.412 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Паска М. З. 
Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.441 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Галух Б. І. 
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.643 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Паска М. З. 
Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович, Р. Симонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.429 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Паска М. З. 
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук, Б. І. Галух, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.459 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Паска М. З. 
Сучасні тенденції формування функціональних продуктів [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. В. Лескович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 137-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.528 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Паска М. З. 
Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при викорстанні сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 741.432 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Паска М. З. 
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович, І. О. Мартинюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 865.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Паска М. З. 
Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. Жук.О., І. О. Мартинюк, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 102-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.07 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Паска М. З. 
Гематологічні показники крові бугайців волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(2). - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(2)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.033 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Паска М. З. 
Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської мясної породи [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2012. - Вип. 7. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2012_7_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.434 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Паска М. З. 
Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD, у виробництві майонезу [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__12
Зазначено, що використання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування та гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення.
Попередній перегляд:   Завантажити - 663.233 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського