Пошуковий запит: (<.>A=Паска М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 69
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Паска М. З. Показники крові щурів та активність ензимів за дії кормової добавки мікроліповіт [Електронний ресурс] / М. З. Паска, Д. Ф. Гуфій. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2014. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2014_1_3
|
2. |
Паска М. З. Вплив мікроліповіту на гематологічні показники та продуктивність бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 12. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvvm_2013_12_17
|
3. |
Паска М. З. Обмін речовин та м’ясна продуктивність бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовування кормової добавки "Мікроліповіт" [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 1. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_1_18
|
4. |
Паска М. З. Популяційний склад та кислотна резистентність еритроцитів бугайців на відгодівлі волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска, Д. Ф. Гуфрій, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(2). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(2)__40
|
5. |
Паска М. З. Розрахунок показників жирової сировини при складанні рецептури туалетного мила [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 348- 353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__62
|
6. |
Мартинюк І. О. Проблеми працевлаштування молоді в Україні [Електронний ресурс] / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(4). - С. 273-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(4)__45
|
7. |
Гуфрій Д. Ф. Динаміка показників вуглеводного обміну крові молодняку волинської мясної породи [Електронний ресурс] / Д. Ф. Гуфрій, М. З. Паска, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(1). - С. 291-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(1)__53
|
8. |
Паска М. З. Метаболічні реакції організму бугайців поліської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності при згодовуванні кормової добавки мікроліповіт [Електронний ресурс] / М. З. Паска, М. Г. Личук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(2). - С. 271-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(2)__46
|
9. |
Паска М. З. Етологічні показники телят волинської мясної породи в онтогенезі [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 406-410. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__73
|
10. |
Паска М. З. Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 156-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__26
|
11. |
Галух Б. І. Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__5
|
12. |
Паска М. З. Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович, Р. Симонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__20
|
13. |
Паска М. З. Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук, Б. І. Галух, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__21
|
14. |
Паска М. З. Сучасні тенденції формування функціональних продуктів [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. В. Лескович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 137-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__22
|
15. |
Паска М. З. Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при викорстанні сочевиці [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__25
|
16. |
Паска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. І. Маркович, І. О. Мартинюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__19
|
17. |
Паска М. З. Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, І. Жук.О., І. О. Мартинюк, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 102-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__20
|
18. |
Паска М. З. Гематологічні показники крові бугайців волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(2). - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(2)__36
|
19. |
Паска М. З. Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської мясної породи [Електронний ресурс] / М. З. Паска // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2012. - Вип. 7. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2012_7_16
|
20. |
Паска М. З. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD, у виробництві майонезу [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__12 Зазначено, що використання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування та гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення.
|
| |