Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ощипок І. М. Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22
|
2. |
Ощипок І. М. Енергозбереження у теплових мережах готельно-ресторанних комплексів за рахунок зміни параметрів теплоносія [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__43
|
3. |
Ощипок І. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__15
|
4. |
Гунчак В. М. Дидактичні принципи контролю знань студентів [Електронний ресурс] / В. М. Гунчак, І. М. Ощипок, М. П. Драч, Л. М. Томаневич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(5). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(5)__36
|
5. |
Ощипок І. М. Організація готельно-туристичних комплексів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 1(2). - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_1(2)__24
|
6. |
Ощипок І. М. Eдосконалення вищої освіти україни і болонський процес [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, М. П. Драч, Л. М. Томаневич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(3). - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(3)__43
|
7. |
Ощипок І. М. Рослинні білкові препарати для приготування ковбасних виробів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. В. Кринська, В. В. Наконечний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 262-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__52
|
8. |
Ощипок І. М. Опис динаміки роботи автоматизованої лінії первинної переробки забійних тварин на основі узагальнених потоків ерланга [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__11
|
9. |
Ощипок І. М. Забезпечення якості і конкурентоспроможності продукції м'ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій, Н. В. Кринська, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__24
|
10. |
Ощипок І. М. Методичні аспекти розвивального навчання в системі підготовки магістрів готельної і ресторанної справи [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 299-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(5)__48
|
11. |
Ощипок І. М. Перспективи використання наноцитратів в технології м'ясних виробів з м'ясом птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__18
|
12. |
Ощипок І. М. Застосування кореляційного методу для аналізу виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 1(2). - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_1(2)__27
|
13. |
Ощипок І. М. Освоєння нового обладнання для компонування технологічної лінії забою свиней і вимоги до первинної переробки [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 358-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__67
|
14. |
Ощипок І. М. Процес виховання студентської молоді у вузі та етапи управління ним [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, І. С. Ромашко, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 3. - С. 243-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_3_47
|
15. |
Ощипок І. М. Зміна технологічних властивостей м’ясного фаршу з вмістом пропіоновокислих бактерій в процесі виробництва ковбасних виробів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__22
|
16. |
Ощипок І. М. Дослідження динаміки маніпулятора заготівельного цеху ресторанного господарства на основі методу Лагранже-Ейлера [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 160-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__41
|
17. |
Ощипок І. М. Математичне моделювання процесу теплопередачі термічного устаткування закладів ресторанного господарства з регулюванням роботи розгалуженої системи вентиляції [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(1). - С. 167-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(1)__43
|
18. |
Ощипок І. М. Енергозбереження в процесі конвективного сушіння фракцій харчових продуктів у вертикальних прямотокових камерах [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_34
|
19. |
Ощипок І. М. Визначення міцності шкур при плоскому напруженому навантаженні [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__45
|
20. |
Ощипок І. М. Цінність страв з яловичини у ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_30
|
| |