Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (26)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (15)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ощипок І. М. 
Оцінка технологічних параметрів м’ясних туш і відрубів з використанням фазоімпульсного пристрою [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.208 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ощипок І. М. 
Енергозбереження у теплових мережах готельно-ресторанних комплексів за рахунок зміни параметрів теплоносія [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 704.34 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Ощипок І. М. 
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 549.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гунчак В. М. 
Дидактичні принципи контролю знань студентів [Електронний ресурс] / В. М. Гунчак, І. М. Ощипок, М. П. Драч, Л. М. Томаневич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(5). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(5)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.902 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ощипок І. М. 
Організація готельно-туристичних комплексів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 1(2). - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_1(2)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.442 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ощипок І. М. 
Eдосконалення вищої освіти україни і болонський процес [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, М. П. Драч, Л. М. Томаневич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(3). - С. 206-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(3)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.758 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ощипок І. М. 
Рослинні білкові препарати для приготування ковбасних виробів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. В. Кринська, В. В. Наконечний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 262-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 145.185 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Ощипок І. М. 
Опис динаміки роботи автоматизованої лінії первинної переробки забійних тварин на основі узагальнених потоків ерланга [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.639 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ощипок І. М. 
Забезпечення якості і конкурентоспроможності продукції м'ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Л. М. Багрій, Н. В. Кринська, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 733.615 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ощипок І. М. 
Методичні аспекти розвивального навчання в системі підготовки магістрів готельної і ресторанної справи [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 299-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(5)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 634.545 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Ощипок І. М. 
Перспективи використання наноцитратів в технології м'ясних виробів з м'ясом птиці [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.155 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Ощипок І. М. 
Застосування кореляційного методу для аналізу виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 1(2). - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_1(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.31 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Ощипок І. М. 
Освоєння нового обладнання для компонування технологічної лінії забою свиней і вимоги до первинної переробки [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 358-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__67
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.284 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Ощипок І. М. 
Процес виховання студентської молоді у вузі та етапи управління ним [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, І. С. Ромашко, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 3. - С. 243-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_3_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.846 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Ощипок І. М. 
Зміна технологічних властивостей м’ясного фаршу з вмістом пропіоновокислих бактерій в процесі виробництва ковбасних виробів [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.207 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Ощипок І. М. 
Дослідження динаміки маніпулятора заготівельного цеху ресторанного господарства на основі методу Лагранже-Ейлера [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 160-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 508.502 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Ощипок І. М. 
Математичне моделювання процесу теплопередачі термічного устаткування закладів ресторанного господарства з регулюванням роботи розгалуженої системи вентиляції [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(1). - С. 167-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.421 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Ощипок І. М. 
Енергозбереження в процесі конвективного сушіння фракцій харчових продуктів у вертикальних прямотокових камерах [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 136-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Ощипок І. М. 
Визначення міцності шкур при плоскому напруженому навантаженні [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 181-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 874.607 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Ощипок І. М. 
Цінність страв з яловичини у ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, В. В. Наконечний, Н. В. Кринська // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського