Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л782 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ВА668212

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Біотехнологія і товарознавство олійно-жирової сировини" для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів ; упоряд. Р. Й. Кравців [та ін.]. - Л. : [б.в.], 2005. - 61 с.: рис. - Бібліогр.: с. 57-58

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович (упоряд.); Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА668213

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Хімія ліпідів та їх похідних" для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / упоряд. Р. Й. Кравців [та ін.] ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л. : [б.в.], 2005. - 62 с.: рис. - Бібліогр.: с. 58-59

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович (упоряд.); Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р95256

Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Технологія та обладнання переробки жирів" для студентів спеціальності 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" заочної форми навчання [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. В. К. Тимченко, О. П. Чумак. - Х. : НТУ "ХПІ", 2001. - 20 с. - Бібліогр.: рек.літ.: с.18-20.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимченко, Валентина Кузьмівна (уклад.); Чумак, Ольга Петрівна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р95255

Методичні вказівки до самостійних та практичних робіт з дисципліни "Хімія жирів" [Текст] : для студ. спец. 7.091705 (8.091705) заоч. форми навчання / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. А. П. Мельник. - Х. : НТУ "ХПІ", 2001. - 47 с. - Бібліогр.: с.36-37.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мельник, Анатолій Павлович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р96357

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти" [Текст] : завдання до лабораторних робіт для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 / уклад. П. Х. Пономарьов, І. В. ДІдик ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2002. - 27 с.: іл. - Бібліогр.: с. 3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х. (уклад.); ДІдик, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р97005

Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Технологія жирів" [Текст] : для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / уклад. В. К. Тимченко, О. П. Чумак. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 31 с. - Бібліогр.: с. 30-31

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимченко, Валентина Кузьмівна (уклад.); Чумак, Ольга Петрівна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р99193

Мікробіологія продуктів переробки жирів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р105665

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія рослинних жирів" для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів ; упоряд. Р. Й. Кравців [та ін.]. - Л. : [б.в.], 2005. - 32 с. - Бібліогр.: с. 29-30

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович (упоряд.); Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р98670

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко, Л. В. Пешук. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Носенко, Тамара Тихонівна (уклад.); Пешук, Людмила Василівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА712776

Видобування олій та жирів методом пресування та екстракції [Текст] : метод.вказівки до лаб. робіт з дисципліни "Технологія жирів" для студ. усіх форм навчання зі спец. 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. О. П. Чумак [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2007. - 52 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чумак, Ольга Петрівна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА749307

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти" [Текст] : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести для студ. напряму підготов. "Товарознавство та торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Пономарьов П. Х. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 124 с. : табл. - Бібліогр.: с. 124. - 150 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х. (уклад.); Донцова, І. В. (уклад.); Родак, О. Я. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА753029

Методичні вказівки до технологічних розрахунків з дисципліни "Технологія галузі", курсового та дипломного проектування для студентів напрямку 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спеціальності 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: В. К. Тимченко та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 54. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимченко, Валентина Кузьмівна (уклад.); Чумак, Ольга Петрівна (уклад.); Зябченкова, Ганна Купріянівна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського