Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС60582
Овчаренко, Володимир Миколайович.
Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 142 л.+ дод. - л. 117-142

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський державний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА362252
Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА304598
Овчаренко, Володимир Миколайович.
Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : автореф. дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 17 с.: мал.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський державний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА626486
Хаертдинов, Равиль Анварович.
Селекция на повышение белковости и улучшение технологических свойств молока [Текст] / Р. А. Хаертдинов, А. М. Гатауллин. - Казань : Матбугат Йорты, 2000. - 131 с.: ил. - Библиогр.: с. 123

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гатауллин, Ахматгали Мухамматдинович

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА693201
Твердохлеб, Галина Васильевна.
Химия и физика молока и молочных продуктов [Текст] / Г. В. Твердохлеб, Р. И. Раманаускас. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 358 с. - ISBN 5-94343-114-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Раманаускас, Римгаудас Иозович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
MFI3828/1-2
Fessler, Denise Sophie.
Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

7.
ІВ223380
Ebner, Jennifer Sybille.
Analyse Peptidprofils von Milchprodukten zur Ermittlung bioaktiver Komponenten sowie technologischer Einflussfaktoren [Text] : Diss. / Jennifer Sybille Ebner ; Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2016. - XI, 174 S. : Abb., Tab. - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 161-174

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
 Л955 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (Erlangen-Nürnberg). Die Naturwissenschatliche Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС138173
Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 190-206.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-1 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського