Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС60582 Овчаренко, Володимир Миколайович. Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 142 л.+ дод. - л. 117-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА362252 Ножечкіна, Галина Миколаїна. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА304598 Овчаренко, Володимир Миколайович. Продуктивність, склад та технологічні властивості молока корів бурих порід різних генотипів [Текст] : автореф. дис... канд. с.- г. наук: 06.02.04 / Овчаренко Володимир Миколайович ; Сумський держ. аграрний ун-т. - Суми, 1999. - 17 с.: мал.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА626486 Хаертдинов, Равиль Анварович. Селекция на повышение белковости и улучшение технологических свойств молока [Текст] / Р. А. Хаертдинов, А. М. Гатауллин. - Казань : Матбугат Йорты, 2000. - 131 с.: ил. - Библиогр.: с. 123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гатауллин, Ахматгали Мухамматдинович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА693201 Твердохлеб, Галина Васильевна. Химия и физика молока и молочных продуктов [Текст] / Г. В. Твердохлеб, Р. И. Раманаускас. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 358 с. - ISBN 5-94343-114-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Раманаускас, Римгаудас Иозович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | MFI3828/1-2 Fessler, Denise Sophie. Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
| 7. | ІВ223380 Ebner, Jennifer Sybille. Analyse Peptidprofils von Milchprodukten zur Ermittlung bioaktiver Komponenten sowie technologischer Einflussfaktoren [Text] : Diss. / Jennifer Sybille Ebner ; Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2016. - XI, 174 S. : Abb., Tab. - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 161-174Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (Erlangen-Nürnberg). Die Naturwissenschatliche Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС138173 Ножечкіна, Галина Миколаїна. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 190-206.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|