Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Карпутіна М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС59157 Карпутіна, Маргарита Віталіївна. Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.В.Карпутіна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л. - л. 119-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА301639 Карпутіна, Маргарита Віталіївна. Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Карпутіна Маргарита Віталіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р99855 Товарознавство [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання реферату та контрольної роботи для студ. спец. 6.050100 "Маркетинг" напряму 0502 "Менеджмент" денної, заочної, заочної скороченої форм навчання і другої вищої освіти / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 28 с. - Бібліогр.: с. 21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р109137 Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р109788 Карпутіна, Маргарита Віталіївна. Метрологія, стандартизація та управління якістю [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / М. В. Карпутіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 44 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|