Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>A=Карпутіна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС59157
Карпутіна, Маргарита Віталіївна.
Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.В.Карпутіна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л. - л. 119-137

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА301639
Карпутіна, Маргарита Віталіївна.
Удосконалення технології біологічно активних речовин аверсекту та біовіту шляхом оптимізації складу живильних середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Карпутіна Маргарита Віталіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99855

Товарознавство [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання реферату та контрольної роботи для студ. спец. 6.050100 "Маркетинг" напряму 0502 "Менеджмент" денної, заочної, заочної скороченої форм навчання і другої вищої освіти / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 28 с. - Бібліогр.: с. 21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р109137

Проектування підприємств галузі з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисціпліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Технологія спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко. - К. : НУХТ, 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 20-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпутіна, Маргарита Віталіївна (уклад.); Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р109788
Карпутіна, Маргарита Віталіївна.
Метрологія, стандартизація та управління якістю [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / М. В. Карпутіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 44 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського