Куниця К. В. Технологія спеціалізованих жирів на основі пальмового стеарину / К. В. Куниця, О. О. Удовенко, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий, І. В. Левчук // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11. - С. 27-33. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Розроблено нову технологію модифікування жирів, яка надає можливість шляхом ферментативного етанолізу одержати жири спеціального призначення (кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості). Такі жири за показниками якості відповідають вимогам нормативних документів і, крім того, збагачені фізіологічно-активними інгредієнтами - етиловим ефірами жирних кислот, які краще засвоюються організмом людини і зменшують ресинтез жиру. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.122 + Л80-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|