Пошуковий запит: (<.>U=Л96$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 540
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
2. | MFI3503/1-2
Hersperger, Thomas Urs. Stromungs- und Kondensationsverhalten bei der direkten Dampfinjektion in viskose Stoffe [Text] : Abh. / T. U. Hersperger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1996. - 141 S.: Fig. - (Diss ETH ; 11695) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | ІВ207567
Kowalczyk, Roman. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3 Rezjume angl. m.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | ІВ194884
Krummel, Christian. Charakterisierung der Oberflächenreaktionen von CH4 und H2 auf Ga2O3 [Text] : Diss. / C. Krummel ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik. - Gießen : [б.в.], 1998. - 143 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 137-142
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | MFI1991/1-2
Margadant, Paul. Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | РА345353
Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС92983
Євса, Людмила Михайлівна. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Євса Людмила Михайлівна ; Запорізька держ. інженерна академія. - Запоріжжя, 2006. - 183 арк.: рис. - арк. 133-146
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА413434
Іващенко, Катерина Юріївна. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Іващенко Катерина Юріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА295521
Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА796661
Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | Р79620
Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску консервів м'ясних, молочних і рибних І2-001-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА301586
Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС58776
Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л. - л. 139-147
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС81057
Азаров, Алексей Вячеславович. Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА326723
Азаров, Олексій Вячеславович. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмістимого концентрату і його використання в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Олексій Вячеславович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2003. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р96934
Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | Р105909
Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА425801
Андрєєва, Світлана Сергіївна. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрєєва Світлана Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА294056
Афукова, Наталія Олександрівна. Процеси виробництва напівфабрикатів багатофункціонального призначення з дикоростучих плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Афукова Наталія Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС52710
Афукова, Наталья Александровна. Процессы производства полуфабрикатов многофункционального назначения из дикоростущих плодов и ягод [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Афукова Наталья Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 304 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |