Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (22)Реферативна база даних (151)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ207567

Kowalczyk, Roman.
Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3
Rezjume angl. m.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
РА295521

Ільєва, Олена Сергієвна.
Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА301586

Адоньєв, Євген Олександрович.
Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС58776

Адоньєв, Євген Олександрович.
Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л. - л. 139-147

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС81057

Азаров, Алексей Вячеславович.
Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА326723

Азаров, Олексій Вячеславович.
Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмістимого концентрату і його використання в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Олексій Вячеславович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА798606

Біленька, Ірина Ремівна.
Оздоровчі продукти на основі топінамбура [Текст] : монографія / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв Вадим Вікторович [вид.], 2015. - 126 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109-126. - 300 прим. - ISBN 978-617-7215-36-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА291629

Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС50220

Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА303204

Бондарик, Зінаїда Олександрівна.
Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зінаїда Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС62448

Бондарик, Зинаида Александровна.
Разработка технологии лактоферментированных комбинированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зинаида Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 189 л. - л. 143-153

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС58813

Бочарова, Оксана Владимировна.
Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА727453

Бочарова, Оксана Владимировна.
Формирование качества соков, окрашенных антоцианами [Текст] / Бочарова О. В. - О. : Друк, 2008. - 126 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 116-118. - 500 прим. - ISBN 978-966-2907-99-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА300825

Бочарова, Оксана Володимирівна.
Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА403758

Буланша, Наталя Анатоліївна.
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС143462

Буланша, Наталя Анатоліївна.
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 124-145.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС67457

Бурдо, Алла Константиновна.
Разработка технологии стабилизированного свекольного криоконцентрата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Константиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 196 л. - л. 167-179

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА310843

Бурдо, Алла Костянтинівна.
Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Костянтинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА290281

Вікуль, Світлана Іванівна.
Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА357826

Ващук, Тимофій Олександрович.
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофій Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського