Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)Журнали та продовжувані видання (98)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА644854

Стрельцов, Александр Николаевич.
Холодильное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : учебник: Для учреждений нач. проф. образования / А. Н. Стрельцов, В. В. Шишов ; Институт развития профессионального образования. - М. : Издательский центр "Академия" : ИРПО, 2003. - 272 с.: рис., табл. - (Профессиональное образование. Торговля и общественное питание). - Библиогр.: с. 270. - ISBN 5-8222-0180-6 (ИРПО). - ISBN 5-7695-1271-7 (Изд. центр "Академия")

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
2.
ВА690631

Жижина, Людмила Георгіївна.
Устаткування ресторану, бару, буфету [Текст] : [посібник для проф.-техн. навч. закладів] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. - ISBN 978-966-655-261-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА823466


Устаткування підприємств харчування. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / О. І. Черевко [та ін.] ; [за ред. О. І. Черевка, Г. В. Дейниченка] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2011. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 251-254. - 2000 прим. - ISBN 978-966-637-702-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА619760


Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Л. Я. Старовойт [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2001. - 190 с. - (Професійно-технічна освіта України). - Бібліогр.: с. 187. - ISBN 5-8326-0081-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА662305

Саєнко, Надія Панасівна.
Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Н. П. Саєнко, Т. Д. Волошенко. - К. : "ЛДЛ", 2005. - 320 с. - Бібліогр.: с. 314. - ISBN 966-96049-8-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА733912

Шаповал, Світлана Леонідівна.
Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст] : навч. посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 240 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-462-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
7.
ВА843085


Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки / [уклад. О. П. Іжевська]. - Львів : ЛДФУК ім. Івана Боберського, 2020. - 67 с. : табл. - Бібліогр.: с. 67. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-59-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА665002


Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер [и др.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 566 с.: рис. - Бібліогр.: с. 564-565. - ISBN 966-629-168-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВС55957


Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2013. - 639 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 639. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-586-9

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
10.
ВА862547

Іжевська, Орися Петрівна.
Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська, Володимир Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-83-8
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА782980


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів товарознав.-комерц. ф-ту спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Козловська Л. В., Арсиненко Н. О.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2014. - 55 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 53-54. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА795566


Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во ЛКА, 2015. - 78 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ10643


Устатковання для перероблення харчових продуктів.Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12852:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ10577


Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12853:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ10642


Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12854:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ10645


Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12505:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВС65069


Торговельне обладнання [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2018. - 319 с. : рис. - Бібліогр.: с. 319. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-871-6

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА721774


Технологічне обладнання харчової галузі [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Т. А. Лазарєва [и др.] ; Українська інженерно-педагогічна академія. - Х. : УІПА, 2009. - 185 с.: рис., табл. - ISBN 978-966-8603-92-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
В348838/Ч. 1

Шинкаренко, Ольга Павлівна
Технічне оснащення підприємств громадського харчування [Текст] : підручник / О. П. Шинкаренко [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2005 . - (Професійно-технічна освіта України).
Ч. 1 : Механічне устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 240 с.: рис., табл. - ISBN 5-8326-0121-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВС52661

Смаковець, Олена.
Техніка на кухні: мікрохвильовка, хлібопічка, аерогриль, духовка [Текст] / [О. Смаковець]. - Х. : Аргумент Принт, 2012. - 95 с. : кольор. іл. - (Вдалі рецепти). - 2000 прим. - ISBN 978-617-594-271-0. - ISBN 978-617-594-269-7 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського