Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)Журнали та продовжувані видання (98)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС75997

Блах, Валерія Сергіївна.
Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "Обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Херсонський держ. педагогічний ун-т. - Херсон, 2002. - 230 арк. - арк. 170-187

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС58818

Белецкий, Эдуард Владимирович.
Разработка аппарата для термостатирования готовых блюд с промежуточным кремнийорганическим теплоносителем для малых предприятий питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Белецкий Эдуард Владимирович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 155 л. - л. 113-126

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС58837

Соколов, Сергей Анатольевич.
Прогнозирование изменчивости шумовых характеристик технологического оборудования общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Соколов Сергей Анатольевич ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 170 л. + прил. - л. 159-170

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА302041

Соколов, Сергій Анатолійович.
Прогнозування мінливості шумових характеристик технологічного обладнання громадського харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Соколов Сергій Анатолійович ; Донецький держ. комерційний ін-т. - Донецьк, 1998. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА320892

Блах, Валерія Сергіївна.
Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СО23818


Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 091710, 050201 / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : [б.в.], 1998. - 72 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА590250

Топольник, Вера Григорьевна.
Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с. - ISBN 966-7418-22-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ326


Безпека побутових та аналогічних електричних приладів: Додаткові вимоги до сковорід, фритюрниць та аналогічних приладів [Текст] / ГОСТ 30345. 17-98 (ІЕС 335-2-13-93). - На заміну ГОСТ 27570.17-89; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IV, 8с., IV, 8 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
9.
СТ423


Прилади для приготування їжі електричні побутові: Методи вимірювання експлуатаційних характеристик [Текст] / ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93). - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - V, 21с., V, 21 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
10.
ВА615192


Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. учеб. заведений сред. проф. образования и учащихся учеб. заведений начального проф. образования / авт.-сост. Н. Т. Улейский, Р. И. Улейская. - Ростов н/Д : Феникс, 2000. - 479 с.: рис. - (Учебники XXI века). - Библиогр.: с. 472. - ISBN 5-222-01445-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВС35901


Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс"), 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : Видавниций центр КНТЕУ, 2001. - 87 с.: іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА619760


Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Л. Я. Старовойт [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2001. - 190 с. - (Професійно-технічна освіта України). - Бібліогр.: с. 187. - ISBN 5-8326-0081-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
В346999/Розд. 3

Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання [Текст] / уклад. Т. Б. Паригіна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003 .
Розд. 3 : Теплове устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
14.
ВА644854

Стрельцов, Александр Николаевич.
Холодильное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : учебник: Для учреждений нач. проф. образования / А. Н. Стрельцов, В. В. Шишов ; Институт развития профессионального образования. - М. : Издательский центр "Академия" : ИРПО, 2003. - 272 с.: рис., табл. - (Профессиональное образование. Торговля и общественное питание). - Библиогр.: с. 270. - ISBN 5-8222-0180-6 (ИРПО). - ISBN 5-7695-1271-7 (Изд. центр "Академия")

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
15.
ВА690631

Жижина, Людмила Георгіївна.
Устаткування ресторану, бару, буфету [Текст] : [посібник для проф.-техн. навч. закладів] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. - ISBN 978-966-655-261-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА662305

Саєнко, Надія Панасівна.
Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Н. П. Саєнко, Т. Д. Волошенко. - К. : "ЛДЛ", 2005. - 320 с. - Бібліогр.: с. 314. - ISBN 966-96049-8-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА665002


Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер [и др.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 566 с.: рис. - Бібліогр.: с. 564-565. - ISBN 966-629-168-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА665973

Заплетников, Игорь Николаевич.
Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] / И. Н. Заплетников ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 264 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 264. - ISBN 966-7634-97-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
В348838/Ч. 1

Шинкаренко, Ольга Павлівна
Технічне оснащення підприємств громадського харчування [Текст] : підручник / О. П. Шинкаренко [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2005 . - (Професійно-технічна освіта України).
Ч. 1 : Механічне устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 240 с.: рис., табл. - ISBN 5-8326-0121-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА721774


Технологічне обладнання харчової галузі [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Т. А. Лазарєва [и др.] ; Українська інженерно-педагогічна академія. - Х. : УІПА, 2009. - 185 с.: рис., табл. - ISBN 978-966-8603-92-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського