Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СТ326
Безпека побутових та аналогічних електричних приладів: Додаткові вимоги до сковорід, фритюрниць та аналогічних приладів [Текст] / ГОСТ 30345. 17-98 (ІЕС 335-2-13-93). - На заміну ГОСТ 27570.17-89; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IV, 8с., IV, 8 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | ВА665973
Заплетников, Игорь Николаевич. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] / И. Н. Заплетников ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 264 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 264. - ISBN 966-7634-97-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА590250
Топольник, Вера Григорьевна. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с. - ISBN 966-7418-22-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ7585
Матеріали і вироби, що контактують із харчовими продуктами. Неметалевий столовий посуд. Словник термінів (EN 1900:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ9416
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Метод випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ9456/1
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ EN 1388-1:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ9456/2
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 1388-2:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 11 с. - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | В346999/Розд. 3
Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання [Текст] / уклад. Т. Б. Паригіна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003 . Розд. 3 : Теплове устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
9. | ВА722696
Постнов, Геннадій Михайлович. Механічне обладнання. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 131 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 129. - ISBN 978-966-405-038-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВС35901
Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс"), 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : Видавниций центр КНТЕУ, 2001. - 87 с.: іл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СО23818
Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 091710, 050201 / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : [б.в.], 1998. - 72 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС147270
Дахов, Александр Геннадиевич. Моделирование виброакустических процессов в оборудовании ресторанного хозяйства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Александр Геннадиевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2013. - 156 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 117-130.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА397572
Дахов, Олександр Геннадійович. Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Олександр Геннадійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА320892
Блах, Валерія Сергіївна. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2002. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС75997
Блах, Валерія Сергіївна. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "Обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Херсонський держ. педагогічний ун-т. - Херсон, 2002. - 230 арк. - арк. 170-187
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ5896/2-11
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-11 : ДСТУ EN 203-2-11:2009. Спеціальні вимоги. Печі для пасти (EN 203-2-11:2006, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - 2012. - IV, 6 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ5896/2-2
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-2 : ДСТУ EN 203-2-2:2010. Спеціальні вимоги. Духовки (EN 203-2-2:2006, IDT). - Чинний від 2012-07-01. - 2012. - IV, 9 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ5896/2-6
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-6 : ДСТУ EN 203-2-6:2010. Спеціальні вимоги. Нагрівачі гарячої води для напоїв (EN 203-2-6:2005, IDT). - Чинний від 2012-07-01. - 2012. - IV, 6 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ5896/2-8
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-8 : ДСТУ EN 203-2-8:2010. Спеціальні вимоги. Посуд з покривом та печі для поельї (EN 203-2-8:2005, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - К., 2013. - V, 10 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ5896/2-9
Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-9 : ДСТУ EN 203-2-9:2009. Спеціальні вимоги. Суцільні верхні частини, нагрівальні пластини та сковороди (EN 203-2-9:2005, IDT). - Чинний від 2012-01-01. - 2012. - IV, 4 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |