Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС95309

Крошко, Ольга Сергеевна.
Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл. - Библиогр.: л. 142-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС89027

Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС92954

Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 174 арк. - арк. 131-142

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС103456

Клендій, Петро Богданович.
Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 167 арк. - арк. 140-148

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС60891

Моргун, Валентина Алексеевна.
Научные основы технологий производства пшеничной муки и крупы повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Алексеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 443 л. - л. 287-323

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС71580

Жигунов, Дмитрий Александрович.
Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л. - Библиогр.:л.165-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС98853

Нетребский, Александр Андреевич.
Научные основы и практика интенсификации измельчения зерна [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребский Александр Андреевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 420 л.: рис., табл.+ 158л. прил. - Библиогр.: л. 396-420
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА304424

Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА337800

Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА342096

Дугужев, Мугариб Амдулович.
Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА344671

Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА346962

Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА347667

Нетребський, Олександр Андрійович.
Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребський Олександр Андрійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 33 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА349319

Клендій, Петро Богданович.
Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА362443

Шіхабутінова, Оксана Володимирівна.
Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА364385

Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА368732

Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА368716

Ящук, Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА315732

Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА581665

Шмалев, Петр Иванович.
Мельница на Днепре [Текст] : краткий очерк истории Днепропетровского комбината хлебопродуктов / П. И. Шмалев. - Днепропетровск : Пороги, 1997. - 235 с. - ISBN 966-525-089-2

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського