Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (24)Автореферати дисертацій (1979)Реферативна база даних (14090)Книжкові видання та компакт-диски (1816)Журнали та продовжувані видання (32)
Пошуковий запит: (<.>K=ЗБЕРІГАННЯ$<.>+<.>K=ПРОДУКТІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 72
Представлено документи з 1 до 20
...

   Тип видання:   законодавчі матеріали   
1.

Arvanitoyannis, I. S.
HACCP and ISO 22000 [Electronic resource] : application to Foods of Animal Origin / I. S. Arvanitoyannis. - Chichester : Wiley-Blackwell, 2009. - 549 p.
Переклад назви: HACCP та ISO 22000: Додаток до продуктів тваринного походження

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Food Safety is an increasingly important issue. Numerous food crises have occurred internationally in recent years (the use of the dye Sudan Red I; the presence of acrylamide in various fried and baked foods; mislabelled or unlabelled genetically modified foods; and the outbreak of variant Creutzfeldt-Jakob disease) originating in both primary agricultural production and in the food manufacturing industries. Public concern at these and other events has led government agencies to implement a variety of legislative actions covering many aspects of the food chain. This book presents and compares the HACCP and ISO 22000:2005 food safety management systems. These systems were introduced to improve and build upon existing systems in an attempt to address the kinds of failures which can lead to food crises. Numerous practical examples illustrating the application of ISO 22000 to the manufacture of food products of animal origin are presented in this extensively-referenced volume. After an opening chapter which introduces ISO 22000 and compares it with the well-established HACCP food safety management system, a summary of international legislation relating to safety in foods of animal origin is presented. The main part of the book is divided into chapters which are devoted to the principle groups of animal-derived food products: dairy, meat, poultry, eggs and seafood. Chapters are also included on catering and likely future directions. The book is aimed at food industry managers and consultants; government officials responsible for food safety monitoring; researchers and advanced students interested in food safety.



Кл.слова:
харчова промисловість -- норми

   Тип видання:   навчальний посібник   
2.
 


Матвієнко, О. В.
Internet-технології: проектування Web-сторінки [Електронний ресурс] : навчальний посібник / О. В. Матвієнко, І. Л. Бородкіна. - К. : Альтерпрес, 2003. - 114 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Навчальний посібник призначений для практичного засвоєння знань і набуття навичок роботи зі створення гіпертекстових програмно-інформаційних продуктів із застосуванням мови гіпертекстової розмітки HTML. Навчальний посібник містить завдання для самостійної роботи і запитання для самоперевірки, методичні рекомендації до створення кінцевого інформаційно-технологічного продукту – Web-сторінки для мережі Інтернет, електронного довідника, посібника тощо. Навчальний посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які вивчають технології створення електронних інформаційних ресурсів.



Кл.слова:
електронний документ -- віртуальні інформаційні ресурси -- інформаційні технології -- електронний ресурс

   Тип видання:   наукове видання   
3.

Rischpater, R.
Software development for the QUALCOMM BREW platform [Electronic resource] / R. Rischpater. - New York : Apress, 2003. - 352 p. - (The Experts Voice)
Переклад назви: Розробка програмних продуктів для платформи QUALCOMM BREW

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Software Development for the QUALCOMM BREW Platform provides a soup to nuts examination of what it takes to design, develop, and deploy commercially viable applications for the QUALCOMM BREW platform. This new platform for wireless development is the solutions for delivering video and color games onto cell phones as you have seen in television advertisements. QUALCOMM Binary Runtime Environment for Wireless (BREW) is a development platform that allows software developers to create applications that operate on all handsets that utilize the QUALCOMM CDMA chipsets. With over a million BREW enabled handsets having shipped in the first year of BREW's availability and successful deployment with both a major domestic carrier (Verizon Wireless, with over five million subscribers) and overseas carriers (Telesp and KTF, with other carriers presently running trials with BREW), BREW is poised to become an important player in the wireless handset space. BREW offers a number of key advantages over other software environments for today's handsets to both carriers and software developers, including secure application licensing, integrated billing for application purchases, and down to the metal APIs for high performance applications including multimedia and gaming applications. Software Development for the QUALCOMM BREW Platform will begin with an introduction to BREW and how it differs from its competitors (J2ME, Palm OS, Symbian, and Pocket PC Phone Edition). After this orientation, the reader learns about what it takes to develop applications for BREW - not just development tools, but the methodology required to bring an application to a carrier for distribution.



Кл.слова:
програмний продукт -- розробка -- програмне забезпечення

   Тип видання:   підручник   
4.

Worden, D. J.
Storage networks [Electronic resource] / D. J. Worden. - New York : Apress, 2004. - 289 p.
Переклад назви: Мережі зберігання даних

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This book reviews a whole range of technologies, from Fibre Channel SANs to entry-level NAS appliances and analyzes how they work and where they work the best.



Кл.слова:
комп'ютерна мережа

   Тип видання:   наукове видання   
5.

Clark, T.
Storage Virtualization [Electronic resource] : technologies for Simplifying Data Storage and Management / T. Clark. - Boston : Addison Wesley Professional, 2005. - 264 p.
Переклад назви: Віртуалізація систем зберігання: технології для спрощення зберігання даних і управління

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Storage virtualization has come of age, offering IT professionals powerful new ways to simplify infrastructure, streamline management, improve utilization, and reduce costs. Now, the author of the best-selling storage books IP SANs and Designing Storage Area Networks presents an up-to-the-minute, vendor-neutral overview of storage virtualization in all its forms. Writing for IT managers, administrators, architects, analysts, consultants, and vendors, Tom Clark explains everything from the basics to the latest emerging standards. Storage Virtualization uses realistic examples and diagrams to explain each key concept, concluding with case studies that demonstrate real-world implementation and help you assess the technology's business value.



Кл.слова:
дані -- інформація

   Тип видання:   підручник   
6.

Williams, B.
The business case for storage networks [Electronic resource] / B. Williams. - Indianapolis : Cisco Press, 2004. - 264 p.
Переклад назви: Економічне обгрунтування мереж зберігання даних

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Understand the business case for storage networks and lower your total cost of ownership with this comprehensive guide When adopting a storage networking solution, you need to understand the business case for your decision. Yet this process is fraught with many business and technical considerations. How will the adoption of a storage networking solution affect your current infrastructure? How will your IT team grapple with the addition of a new technology? How can you turn the cost of your storage network into a business benefit, strengthening your bottom line and paving the way for future success?



Кл.слова:
комп'ютерна мережа

   Тип видання:   методичний посібник   
7.


Інструкція по хіміко-технологічному контролю лікеро-горілчаного виробництва [Електронний ресурс]. - К. : УкрНИИспиртбиопрод, 1999. - 458 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Інструкція містить сучасні методи хіміко-технологічного контролю технологічних процесів лікеро-горілчаного виробництва, якості сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів, інгредієнтів і готових напоїв з метою підвищення якості продукції, її стійкості, зменшення виробничих втрат, раціонального використання сировини. За останні роки підвищені вимоги до якості продукції, розроблені нові і зняті з виробництва непопулярні у споживачів види напоїв, вдосконалені технологічні процеси. Для хіміко-технологічного контролю лікеро-горілчаного виробництва розроблені нові, більш прогресивні методи аналізу що відповідають сучасному рівню розвитку аналітичної техніки, вдосконалені існуючі методи контролю, в виробництві введені нові стандарти на правила приймання і методи аналізу В хіміко-технологічний контроль лікеро-горілчаного виробництва включені нові методи аналізу та показники, які раніше не визначалися. Інструкцію з хіміко-технологічного контролю лікеро-горілчаного виробництва підготовлено в Українському науково-дослідному інституті спирту і біотехнології продовольчих продуктів (УкрНДІспиртбіопрод). Хіміко-технологічний контроль лікеро-горілчаного виробництва - це визначення комплексу показників, які характеризують хімічний склад та фізико-хімічні властивості сировини та матеріалів, напівфабрикатів, готових напоїв та відходів лікеро-горілчаного виробництва, і встановлення відповідності отриманих результатів значенням, що приведені у відповідних нормативних документах. Хіміко-технологічний контроль відіграє важливу роль у виробничій діяльності заводу, так як дозволяє керувати технологічним процесом, забезпечити його стабільність, високий вихід та необхідну якість готової продукції. При оцінці якості сировини і готової продукції користуються такими поняттями, як якість, показник якості, базовий показник якості, рівень якості. Якість продукції - це сукупність тих властивостей, які обумовлюють її придатність до споживання за призначенням. При оцінці якості однієї і тієї ж продукції, але різного призначення, із всієї множини властивостей вибирають лише ті, які дозволяють досягти відповідної мети.



Кл.слова:
спирт -- алкоголь

   Тип видання:   монографія   
8.

Крисанов, Д. Ф.
Інтеграція агрохарчового сектора України в єдиний нормативний простір Європейського Союзу [Електронний ресурс] : монографія / Д. Ф. Крисанов ; Інститут економіки та прогнозування НАН України. - Київ : [б. в.], 2016. - 368 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 2.87 Мб


Висвітлено наукові засади та практичні аспекти подолання викликів і проблем, які постали після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, і пов’язані з інтеграцією агрохарчового сектора до внутрішнього ринку країн – членів Співтовариства. Розкрито проблеми формування нормативного простору агрохарчового сектора, вирішення яких спрямоване на зближення національної системи технічного регулювання із базовою моделлю ЄС, реалізацію санітарних та фітосанітарних заходів згідно з європейськими вимогами, впровадження операторами ринку Систем управління безпечністю харчових продуктів, а також базових програм й спрощених процедур, що засновані на принципах НАССР, з урахуванням рівня безпечності продукції, на підприємствах харчової промисловості та первинного виробництва. Призначена для науковців і викладачів, керівників і спеціалістів різного рівня управління галузями і підприємствами агрохарчового сектора.



Кл.слова:
нормативна база -- ринковий нагляд -- регуляторна система

   Тип видання:   навчальний посібник   
9.


Інформатика [Електронний ресурс] / Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2011. - 214 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Упродовж всієї історії людства невпинно зростав загальний обсяг інформації, яку людині треба зберігати та опрацьовувати. Вважається, що в наш час обсяг інформації подвоюється приблизно кожні десять років. Робота з нею неможлива без різноманітних автоматичних пристроїв, головну роль серед яких відіграє комп'ютер. Комп'ютер — це електронний пристрій для програмованої обробки інформації. Слово “комп'ютер” до нас надійшло з англійської мови (computer — обчислювач, тобто пристрій, який виконує обчислення). Спершу комп'ютери призначалися для автомати- чного розв'язання математичних задач, їх називали електронно-обчислювальними ма- шинами, скорочено ЕОМ. Але з розвитком технічних засобів комп'ютер став не тільки обчи- слювальною машиною. У сучасному розумінні комп'ютер призначений для опрацювання, зберігання інформації будь-якого типу. Це зумовило широке використання комп'ютерів в усіх, без винятку, галузях діяльності людини.



Кл.слова:
комп'ютер -- програми -- історія розвитку

   Тип видання:   навчальний посібник   
10.


Інформатика та комп'ютерна техніка [Електронний ресурс] / Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2011. - 214 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Упродовж всієї історії людства невпинно зростав загальний обсяг інформації, яку людині треба зберігати та опрацьовувати. Вважається, що в наш час обсяг інформації подвоюється приблизно кожні десять років. Робота з нею неможлива без різноманітних автоматичних пристроїв, головну роль серед яких відіграє комп'ютер. Комп'ютер — це електронний пристрій для програмованої обробки інформації. Слово “комп'ютер” до нас надійшло з англійської мови (computer — обчислювач, тобто пристрій, який виконує обчислення). Спершу комп'ютери призначалися для автоматичного розв'язання математичних задач, їх називали електронно-обчислювальними машинами, скорочено ЕОМ. Але з розвитком технічних засобів комп'ютер став не тільки обчислювальною машиною. У сучасному розумінні комп'ютер призначений для опрацювання, зберігання інформації будь-якого типу. Це зумовило широке використання комп'ютерів в усіх, без винятку, галузях діяльності людини.



Кл.слова:
обладнання -- комп'ютер -- інформація

   Тип видання:   навчальний посібник   
11.

Клімушин, П. С.
Інформаційні системи в управлінні персоналом [Електронний ресурс] : навчальний посібник / П. С. Клімушин. - Х. : Магістр, 2013. - 260 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 11.72 Мб


У посібнику розглянуто інформаційні системи управління персоналом організацій і підприємств України на основі програмних продуктів компаній Парус (модулі Персонал та Заробітна плата) і 1С (прикладне рішення Зарплата і управління персоналом). Наведено комплекс моделей і методів управління персоналом організації на основі взаємозалежних прикладів зі створення організаційної структури і штатного розкладу організації, роботи з класифікаторами, ведення особистих карток, відстеження стажу роботи, аналізу довідкових даних співробітників, планування потреб у персоналі й забезпечення підприємства кадрами, автоматизації процесу добору кадрів та оцінка кандидатів, управління компетентностями та атестації співробітників, прийняття кадрових рішень. Для бакалаврів, спеціалістів і магістрів, які навчаються за спеціальностями управління проектами, електронне урядування, державне управління, менеджмент організацій та адміністрування, управління персоналом та економіка праці.



Кл.слова:
електронне урядування -- адміністрування -- кадрова політика -- менеджмент організацій

   Тип видання:   навчальний посібник   
12.

Клімушин, П. С.
Інформаційні системи та технології в економіці [Електронний ресурс] : навч. посіб. / П. С. Клімушин, О. В. Орлов, А. О. Серенок ; Національна академія державного управління при Президентові України, Харківський регіональний інститут державного управління. - Х. : Магістр, 2011. - 448 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Текст у форматі PDF 9.72 Мб


Розглянуто інформаційні системи та технології автоматизації економічної діяльності організацій України на основі програмних продуктів компаній Галактика, 1С, Парус, Інтелект-Сервіс, а також подано матеріали щодо організації: електронної комерції, взаємодії влади з суспільством та його основними структурами, інфраструктур обміну конфіденційною інформацією та документообігу в Україні.



Кл.слова:
автоматизація -- господарська діяльність -- управління підприємством

   Тип видання:   навчальний посібник   
13.


Інформаційні технології [Електронний ресурс] / Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2011. - 214 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Упродовж всієї історії людства невпинно зростав загальний обсяг інформації, яку людині треба зберігати та опрацьовувати. Вважається, що в наш час обсяг інформації подвоюється приблизно кожні десять років. Робота з нею неможлива без різноманітних автоматичних пристроїв, головну роль серед яких відіграє комп'ютер. Комп'ютер — це електронний пристрій для програмованої обробки інформації. Слово “комп'ютер” до нас надійшло з англійської мови (computer — обчислювач, тобто пристрій, який виконує обчислення). Спершу комп'ютери призначалися для автомати- чного розв'язання математичних задач, їх називали електронно-обчислювальними ма- шинами, скорочено ЕОМ. Але з розвитком технічних засобів комп'ютер став не тільки обчи- слювальною машиною. У сучасному розумінні комп'ютер призначений для опрацювання, зберігання інформації будь-якого типу. Це зумовило широке використання комп'ютерів в усіх, без винятку, галузях діяльності людини.



Кл.слова:
комп'ютер -- програми -- історія розвитку

   Тип видання:   підручник   
14.


Інфраструктура товарного ринку [Електронний ресурс] : теоретичні засади / за ред. О. О. Шубіна. - К. : Знання, 2009. - 379 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У підручнику на системній основі розглядаються найважливіші елементи інфраструктури ринку товарів і посліг як передумови забезпечення ефективного функціонування національної економіки. Узагальнено великий практичний досвід з вивчення розвиненої інфраструктури західних країн, висвітлено способи його адаптації до умов транзитивної економіки України. Особливе місце відведено практичній діяльності комерційних посередників, їхній ролі в інфраструктірі товарного ринку, логістичним аспектам загальної системи розподілу, зберігання та продажу товарів. Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям і фахівцям-практикам у сфері товарного обігу, комерційної діяльності, маркетингу.



Кл.слова:
логістика -- маркетинг

   Тип видання:   навчальний посібник   
15.

Герасін, О. І.
Автоматизація оброблення технічної інформації [Електронний ресурс] : курс лекцій / О. І. Герасін ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2010. - 46 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


На сучасному етапі розвитку техніки зв’язку набули великого значення інформаційні технології, які ґрунтуються на теоретичних засадах методів визначення кількісної міри інформації, способах її представлення, перетворення і подальшої передачі. Інформаційні технології сьогодні вже мають конкретні форми і технічне втілення. Сучасна електронна техніка у значній мірі спирається на головні принципи і засоби інформаційних технологій. Засвоїти нові методи і способи використання інформаційних технологій можливо тільки засвоївши основи теорії інформації і її прикладних прояв. Курс "Автоматизація обробки технічної інформації'' - відноситься до дисциплін циклу професійної і практичної підготовки студентів з спеціальністю підготовки фахівців з електронної апаратури, покликаний прищепити студентам правильні навички користування комп'ютером і типовим програмним забезпеченням. Серед великої кількості існуючих сьогодні програмних продуктів особлива увага в курсі звернена на такі, які повинен знати кожний. Мета вивчення дисципліни - надати студентам знання у галузі методів та засобів оброблення , технічної інформації, що використовуються під час проектування електронних засобів або технологічних процесів виробництва електронних засобів різного призначення, отримати вміння розробляти алгоритми рішення задач оброблення інформації в електронних засобах і технологічних процесах на різних етапах, опанувати програмними та апаратними засобами оброблення технічної інформації, що надають можливість автоматизувати її оброблення



Кл.слова:
обладнання -- інформація -- автоматизація

   Тип видання:   словник   
16.

Рафалюк, В. В.
Англо-український і українсько-англійський словник з аналітичної хімії [Електронний ресурс] / В. В. Рафалюк, О. М. Ловягін. - Севастополь : Вебер, 2002. - 128 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Словник містить близько 4500 термінів в англо-українській частині, і стільки ж в українсько-англійській частині, та охоплює галузі аналітичної хімії, фармакології, екології, хімічної технології, технології харчових продуктів, нафтохімії, мінералогії, та ін. Може бути корисний для наукових працівників, аналітиків, провізорів, інженерів, метрологів, співробітників промислових лабораторій, викладачів, аспірантів і студентів, які спеціалізуються в галузі хімії, фармакології, екології, хімічної технології і суміжних дисциплін.



Кл.слова:
фармакологія -- нафтохімія -- мінералогія

   Тип видання:   підручник   
17.
 



Архівознавство [Електронний ресурс] : підручник для студентів вищих навчальних закладів України / голов. ред. Я. С. Калакура. - К. : Український державний науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства, 1998. - 316 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У підручнику висвітлено сучасні проблеми архівознавства як наукової системи і навчальної дисципліни. Головну увагу зосереджено на вузлових питаннях історії архівної справи, на формуванні системи її установ, організації Національного архівного фонду України, класифікації документів, експертизи їхньої цінності. Значне місце відведено комплектуванню архівів, оптимізації зберігання та використання документів, застосуванню сучасних інформаційних технологій в архівній справі, науково-дослідній роботі. Розрахований на студентів історичних, культурологічних, правничих, філологічних та інших спеціальностей вищих навчальних закладів. Український державний науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства.



Кл.слова:
класифікація документів

   Тип видання:   підручник   
18.

Лютий, І. О.
Банківський маркетинг [Електронний ресурс] : підручник / І. О. Лютий, О. О. Солодка. - К. : Центр учбової літератури, 2010. - 776 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Підручник містить сучасні методи дослідження та прогнозування кон’юнктури грошового ринку та ринку банківських продуктів і послуг. Сприяє ефективному вивченню сутності, цілей та засад маркетингу в банку, методів досліджень ринку банківських продуктів і послуг, освоєнню інструментів маркетингу в банківській діяльності. Дозволяє набути вміння реалізовувати системний підхід до розробки та реалізації маркетингової стратегії банку. Авторами приділено значну увагу питанням позиціонування та посилення інноваційної активності комерційного банку в умовах невизначеності та ризику. Детально розглянуто аспекти організації маркетингу в банку, показники ефективності маркетингової діяльності. Викладення теоретичного матеріалу пов’язане з практичними завданнями аналітичного спрямування з використанням програмного забезпечення, прикладами діяльності сучасних комерційних банків України. Підручник призначений для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів вузів, банкірів.



Кл.слова:
ринок -- фінанси -- прогнозування -- дослідження

   Тип видання:   підручник   
19.

Романенко, Л. Ф.
Банківський маркетинг [Електронний ресурс] : підручник / Л. Ф. Романенко. - К. : Центр навчальної літератури, 2004. - 344 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Підручник підготовлено відповідно до навчальної програми курсу "Маркетинг у банках" для студентів, опановуючих магістерську підготовку, та практичних працівників банківської сфери. Значну увагу приділено методології банківського маркетингу, класифікації банківських продуктів, особливостям проведення маркетингових досліджень в банківській сфері, стратегії розвитку комерційного банку та контролю маркетингової діяльності, а також розробці товарної, ціпової, комунікаційної та збутової політики банків. Підручник містить контрольні запитання, завдання для самостійної роботи студентів, кейси, методичні вказівки до їх виконання. Рекомендований для студентів економічних вузів, аспірантів, викладачів, працівників банківської сфери, а також усіх, хто цікавиться проблемами банківського маркетингу.



Кл.слова:
банківська сфера -- маркетингове дослідження -- маркетингова діяльність

   Тип видання:   навчальний посібник   
20.


Барна справа [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра технології і організації ресторанного господарства. - К. : [б. в.], 2008. - 117 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Головною метою дисципліни "Барна справа" є форму- вання у студентів бакалаврського рівня знань та вмінь при організації роботи й обслуговування в барах. Дисципліна "Барна справа" є професійно орієнтованою, посідає чільне місце в навчальному процесі і має логічний зв’язок з такими дисциплінами, як "Устаткування закладів ресторанного господарства", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Організація виробництва", "Організація обслуговування", "Технологія продуктів харчування", "Організація ресторанного господарства за кордоном", "Методи контролю харчових виробництв", "Стандартизація, метрологія та сертифікація", "Основи підприємництва", "Товарознавство харчових продуктів" та ін. Вивчення дисципліни створює умови для формування у студентів широкого світогляду, організаторських здібностей, вмінь розв’язувати виробничі завдання, що сприяє підвищенню якості виробництва барної продукції та обслуговування споживачів у барах.



Кл.слова:
бізнес -- заклади харчування
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського