Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (2)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>M=Харківський державний університет харчування та торгівлі<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 903
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС81997
Мазняк, Захар Олександрович.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС82316
Безгінова, Любов Іванівна.
Формування оптимальної структури капіталу в підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Безгінова Любов Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 239 арк.: рис. - арк. 178-191.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС82286
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС93662
Тупчій, Юрій Іванович.
Оцінка конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Юрій Іванович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 264 арк.: рис., табл. - арк. 183-197.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС94086
Золотухіна, Інна Василівна.
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС94440
Кривошей, Вікторія Вікторівна.
Економічний механізм підвищення продуктивності праці в підприємствах харчування [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Кривошей Вікторія Вікторівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 178 арк.+ дод. - арк. 168-177.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС88920
Васильєва, Олена Олександрівна.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС89985
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС90591
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. - арк. 151-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС92224
Тупчій, Валентина Анатоліївна.
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 240 арк. - арк. 161-173.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС92554
Жегус, Олена Валентинівна.
Формування маркетингово-орієнтованої цінової політики в підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Жегус Олена Валентинівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 252 арк. - арк. 199-212.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС92591
Чирва, Юлія Євгенівна.
Діагностика фінансової кризи підприємств роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Чирва Юлія Євгенівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 253 арк. - арк. 192-207.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС92767
Чумак, Оксана Володимирівна.
Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Чумак Оксана Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 229 арк.: табл. - арк. 169-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС101890
Аксьонова, Олена Федорівна.
Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 211 арк. - арк. 161-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС102194
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк. - арк. 172-188.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС104342
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 332 арк. - арк. 206-233.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС105969
Подворчан, Дмитро Євгенійович.
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 183 арк. + дод. (без паг.). - арк. 164-183.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС106925
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського